ADA CANLARI

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Mr.uLas, Jan 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Mr.uLas

Mr.uLas User

Yıllardır Bu oyunu oynuyoruz yapılan birçok iş doğru ama şu Ada canlarını düşürün lütfen.. en azından 30 milyon olmalı.Biliyorsunuz ki artık bu adalar oyuk ile vurulmuyor ful elit vurmanız gerekıyor. bunun içinde bol miktarda inci gerekli oda cogu insanda yok. dikkate almanızı rica ediyorum

2. Bencede çok haklısın bi ada alıcaz diye gemiyi boşaltıyoruz.en azından 30 milyon cana düşürülmeli bu konuya destek veriyorum

*alliance* likes this.
  3. *alliance*

*alliance* User

Evet adanın canı 6 milyonken çok düşüktü fakat şuanda çok yüksek. 1600 vuruyorduk 6 milyondu şuan 8 bin vuruyoruz 60 milyon oldu adanın canının 30 milyona çıkması lazımken 60 milyona çıktı yani.. adanın canları düşürülmeli bencede..

4. Evet Haklısınız zaten birsürü elit cephane atıyoruz ama karşılıgı gelmıyor yani attıgımızı karşılayacak bir faaliyet göremiyoruz bunun için ada canları düşmesi tüm oyuncuların istediği bir olay diye düşünüyorum

5. Aynen Lütfen 25 veya 30 mil arasında olmasını arz ederim

- Çünkü Elit cephane atıyoruz inci vb.) Vermiyor
    - Eskiden Cok kolaydı şimdi iste çok zor Normali olmasını rica ederim :)

6. Çok Doğru Buluyorum İndirilmesine Acayip Zarar Ediyor
    Güclü Gemiler belki Geri Kasa Bilir Ama
    Zayıf Gemiler Çok Zor Kasılıyor lütfen Düşürtülmesini İsterim :)

7. Bende katılıyorum 60 mılyon can nedemek şuana akdar karlı bı etkınlık gormedım ben mıllet bot kulanır ban atarsınız mılet nasıl ıncısını kassın adaya vursun 30 mıylon canı olması lazım artık cadok ların artık yeter de bırazda oyuncuları düşünün

8. dik4qen

dik4qen User

aynenn katılıyorum seafight da biliyo canı aşağı düşün oyukla vurcaklarımızı indirmiyorlarki elit atın elit bittiğindede alit alın diye artık bizim karnımız tok indirin şu adaların canını oyun zevke dönsün.

9. Kadokların Canları Acilen Düşürülmeli
    Artık Sıkıldık !

10. dik4qen

dik4qen User

artık indirlisin canı ne böle ya 60 milyon canmı olur 15 milyon canı felan olsun da bizde bi alma şansımız olsun .

11. Kesinlikle katılıyorum. adaların canları düşürülmeli.

12. değişmez. çok istek sonucu bu hale getirdiler çünkü

13. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

canları artsın diye çok istendi. katılıyorum size ama bir düzenleme tekrar yapılır mı bilemem.

14. vur dedikte öldürmüşler ada canlarını :D Düşürülmeli

15. dik4qen

dik4qen User

onlar istendiyse şuan bizde istiyoruz indirilsin artık oyunu zevki kalmadı 15 milyona yakın bi canı olsunda bizimde bi oyunda zevkimiz kalsın saten oyunu başka şeylerler berbat ettiler bırakında bunlada zevkimiz klasın

16. İstek sonucu bu hale getirildi de vur dedik de öldürdüler 1600 sıkıyorduk 6 milyondu 8 bin sıkıyoruz 30 milyon olması lazım direk 60 milyon yaptılar bi düzenleme şart..

17. dik4qen

dik4qen User

adamlar nasıll oyunculardan elit alırım nasıl zarara yönlendiririm diye uğraşıyorlar .

18. GÖLGE

GÖLGE User

Selam
    Oyuncuların istekde bulunduğu doğru ama bütün oyuncuların fikrinin alınmadığını veya hepsinin görüşünü bildirmediğini düşünüyorum.Fikir Havuzu bölümünde cadoc sistemi yüzünden açılmadık konu kalmadı lütfen gereği yapılsın oyun gelişti vuruşlar, Dp , Vp vs.vs
    Ama 660 milyon darbe puanı ve karşılığının (pazar indirimi) büyük ölçüde alınmaması oyuncuları savaşsız bir oyuna sürüklüyor ve adalar vurulmayınca topluca etkinlikler yapılmıyor.Lütfen gereği düşünülsün.

19. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

biz isteklerinizi not alıyoruz gerekli yerlere iletiyoruz.