ada canları

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Sûямєиєli™, Oct 6, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. merhabalar

ada savaşları şu an bambaşka bir hal aldı ve kodekler dikilemez oldu,sorun olarak değilde kalıcı bir yenilik olarak bu durum geçerli olursa çok iyi olur,ben tr3 oyuncusuyum ve bu serverda oyun ölmüş durumda,3-4 senedir adalar bta alyansından geri alınamıyor ve rakip alyans oyuncuları bta alyansına giderek rakip alyansı zor durumda bırakıyor,bu duruma bi son verilip ada canlarının ve savaşlarının bu şekilde kalmasını talep ediyorum,eğerki ada savaşları düzeleceksede inci fiyatları 7m darbeye göre değil 60-70m na göre ayarlanmalı diye düşünüyorum iyi oyunlar

KESKİNLER*1 likes this.
  2. evet arkadaşım bu actığın konuda sana katılıyorum bence de olması gereken senın yazdıgın gibi olmalı

3. [[[Söylediklerine katılmıyorum ]]] 700m darbeli haliyle daha iyi. 70m darbesi olduğunda npc keser gibi güçsüz filolar bile ada almaya kalkıyor :) :)

MEZAMORTA likes this.
  4. Katılıyorum

5. aynen ada savaş diye bişey bitmiş durumda 61 milyon lu codec ne demekdir yahu.

Suzukİ_İnazumA likes this.
  6. etkinlik sistemi yerine codec vurucaz artık d
    aradaki tek fark etkinlik sistemlerinin canı 150 mil codecin 60 mil
    hadi gene karlısnız yarı yarıya bile değil d

7. -onur824-

-onur824- User

sana katılıyorum.bende tr3 serverinde oynuyorum burda ne olduğunu iyi biliyorum.ada kuleleri ile ilgili bir konu açmıştım ama yine BT@'nın lehine olabilir diye boşverdim o konuyu.

8. tr3 de denge sağlanmalı dönecek oyuncu çoğalır böylece habire bırakan lar bu yüzden sıra bizede geliyo artık bırakmayı bekliyorum ha bugün ha yarın.

9. MEZAMORTA

MEZAMORTA User

Tr3 de öyle olabilir ama diğer serverlerde öyle değil... Adaya codac dikmek demek aynı zamanda inci harcamak demek... Zaten 80.000 küsür vuran gülleler sürekli çıkar oldu.... 10 kişi toplansanız 3 dk sürmüyor... daha neye göre adanın canı bu haliyle kalsın diyorsun. Ada öyle basit kazanılacaksa ada indirimi kaldırılsın isteyen alsın. Ada indirimi için biraz çaba gösterilmeli... Pazar indirimini mesela seafight size bedava mı veriyor? yani size artı değer katan şeyler için uğraşmalısınız öyle basitçe alınmamalı...

ZELFOREN-TR likes this.
  10. cidden bu adalar hakkında bir yenilik yapılmalı artık.oyuna başladığımdan beri adalar bta da bence her filo sınırlı sayıda ada alabilmeli. serverde tek filo olarak mı kalıcak adalar bir süre sonra sıkar insanı bu durum

-onur824- likes this.
  11. -onur824-

-onur824- User

bu durum zaten bizi sıkıyor.adalar yıllardır tek bir alyansın elinde.

12. filonun alabileceği ada sayısı max 5 olmalı.konu açıcam orda izahıyla açıklıcam.kolay gelsin

13. -onur824-

-onur824- User

selam ,

5 az 10 olsun hepsinin ada indiriminden tam olarak yararlanabilmesi için.