Acil yardım bigpatronn

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve boriss61 tarafından 9 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. boriss61

boriss61 User

Open-beta serverdeki hesabım haksız yere banlanmışdır acil yardım gerekli tam 5 gündür en az 50 kez ticket attım türkler yabancı supporta yönlendiriyor yabancılar türklere lütfen yardımcı olun uzun emekler verdiğim hesabım

HAYLAZ_61-TƇ★ 42339305

2. yolcu11

yolcu11 User

Bizde dün 3 gemi ban yedik beta serverında sebep karşı yabancı admini çok batırmışız ada vermemişiz böyle iş mi olur bir TÜRK olarak böyle birşeye engel olmanızı istiyorum bunun adı ırkçılıktır neden sadece 3 TÜRK gemisi ?
    ID:42491328
    ID:42164387
    ID:42492264

3. Beta Serverda Xander nickli admin torpilli Romanyalı şahsın idlerimizi tek tek bulup Yukardaki idlere keyfi bir şekilde ban attığı doğrudur . Biriside bana aittir.Lütfen bizi bu konuda rahatlatın.

4. yolcu11

yolcu11 User

Bahsedilen doldurma gemi ID:42122698

5. Vupsow_BaY

Vupsow_BaY User

beyler beta bu sonuçta her şey bedava veriliyor siz oynadıgınıza dua edin yok emek verdim falan demeyin boşa zaten her şeyi adminler veriyor ne emeği benimde gemi banlandı ama açılacagını sanmıyorum yani boşa ümitlenmeyin

6. yukarıdaki metinde ırkçılıktan bahsediyoruz beta oldugunu sizden daha iyi biliyoruz forumun tepkilerini de biliyoruz ama ciddi anlamda bi sıkıntı var vupsowcum

7. Vupsow_BaY

Vupsow_BaY User

yani emekten falan bahsetmeyin emek falan yok her şeyi veriyorlar zaten adam cıkmıs gemısı banlanmıs emek verdim diyor :D kusura bakma ama ortada emek yoks adece savaşıyorsun

8. denizforum

denizforum User

adamlar emek harcıyor kardeş gün boyu bottalar o kadar bug hile yapıyorlar bundan büyük emek mi olur bir de şimdi gelmiş gemim banlandı diyor iyi olmuş

9. Tragula

Tragula User

Beta server test serveridir.Her şeyde bedava veriliyor ne emeğinden bahsediyorsunuz anlamış değilim.

10. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hile yapan hesapların banlanması haksız oluyor evet haksız ban olmuş :)

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Mücevher açığı kullanmış hesaplar. Beta serverda bile buna ihtiyaç duyuyorsunuz ya pes vallahi!

Son düzenlenen: 9 Eylül 2015
    ghosthunter ve Tragula bunu beğendi.
  12. beta servere nası girebiliriz?

13. buradan open-beta.seafight.com girebilirsiniz.

14. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

gereken cevaplar konu içerisinde verilmiş bigpatron admiminz tarafından. konu kapanmıştır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.