Acil PAYMENT

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≈Îη√ÎSbĻÈ-§ĦáĐΘƜ-ıce tarafından 3 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. € EURO VE DOLARDA YURDIŞI BAZINDA DAHA UCUZ NEDEN BİZDE DAHA PAHALI ADAMLAR 5 BİN İNCİYİ 1,49 DAN ALIYO BİZ 3,5 ALIYORUZ ŞİMDİ DİCEKSİNİZ ÇEVİRDİĞİMİZDE AYNI ŞEYE DENK GELİYOR DİCEKSENİZ ÖLE SAÇMALIK MI OLUR YA ADAMLAR € BAZINDA YAŞIYOR ÖLE ALIYO ÖLE ÖDÜYO BİZ BÖLE YAŞIYOZ BÖYLE ÖDÜYORUZ MADEM EŞİTLİK YAPIYORSUN DÜZGÜN YAP.. haksızlık yapma!!!!

bu konuyu cittiye almanızı ve ttartışmaya sunmanızı istiyorum madem seafight adalet diyor adalet yapsın herkesin yaşam sıtandartına göre yapsın fiyatları adam dışar € alıyo € ödüyo ben tl alıyorum € ödüyorum böyle olmaz abi madem birşeyden bahsediyosun bir düzeltmeden bahsediyosun bunu göz önünde bulunduracaksın...

(hem adminler sizlerde türksünüz ve bu sizide etkiliyor böyle bi düzenleme yapılıyor madem bizde € bazından ödeme
    yelim 1,49 o ödüyorsa bnde 1,49 tl bazında ödeyeyim

Son düzenlenen: 4 Mart 2016
  2. madem bizim tl miz değersiz € değerli başka ülkeler yapıldıgı gibi bizede aynı baz aynı uygulama yapılmalı.

3. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

1.49€ nun TL cinsinden karşılığının 4.75TL olduğunun farkındamısınız? Türk oyuncuları şu an yurtdışında oynayan oyunlara kısaysa oyun malzemelerini daha ucuza alıyor çünki bu fiyatlar yaşam standartlarına göre belirleniyor. Kısacası siz şu an fazla ücret ödemiyorsunuz aksine daha az ücret ödüyorsunuz.

4. Kuantum

Kuantum Guest

Konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.