ACİL DESTEKKKKK

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TheRemix* tarafından 4 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheRemix*

TheRemix* User

sayın moderatör kaplumbaga ezicinin taşlarının pazartesi günü yükleneceğini net bir şekilde söylüyorsunuz peki bu köleler ne zaman gelecek gemi geç atış yapıyor geç tamir oluyor tam olarak ne zaman düzelecek bilgi verirseniz biz de o zaman girelim oyuna cevabınızı bekliyorum...

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Net bir şekilde söylenebilecek bilgi geldiği zaman zaten duyurulara yazılmakta siz de orayı takip edeceksiniz ki bilgi gelince öğrenesiniz ;)

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Köleler nereye gittiki? Hesabınızda mevcut olanlar mı kayboldu?

4. bende de hiç bir mürettebat yok :S

5. TheRemix*

TheRemix* User

aynen sayın bigpatron elimde olanlar da gitti tavernada da gözükmüyor ilgilenin lütfen 3-4 gün oldu nerdeyse. oyundan soğudum gemi çok yavas atıs yapıyor. 650 tl lik alısveris yaptıktan sonra böyle oldu ve gelecek malzemelerin bazıları da gelmedi

6. Bigpatron

Yeni köle alın inceleme olana kadar neden yavaş atarak oynuyorsunuz ki. Ayrıca gelmeyen ödemeler için payment supporta yazmalısınız benim yapabileceğim birşey yok malesef.

7. Bigpatron

Sorununuz varsa ya kendi konunuzu oluşturun yada supporta yazın. Bu şekilde başkasının konusunu işgal ettiğiniz sürece ne bir cevap nede yardım alabilirsiniz!

8. TheRemix*

TheRemix* User

yeni köle almayı bende istiyorum fakat taverna da gözükmüyor ki nerden alıcam ?

9. Bigpatron

Kontrol ettim bende görünüyor ama yeri yukarıya alınmış eskisi gibi en alt kısımda değil biraz yukarılara bakın

10. MuRaT.TR

MuRaT.TR User

artık bi reset gelsede hem taşlarımız gelsin hemde güllerimiz

11. selamun aleyküm aynı sıkıntı bendede var mürettebatım falan gözükmüyo 75 bin inçilik tamircim gözükmüyo yavaş tamir oluyom ve diher mürettebatlarım yok gözükmüyo yada gözüküyo benmi göremiyom

12. ben bu konuda supporta yazdım güllelerim geldi düzeltildi ama mürettebatım gözükmüyo incili olan herşey

13. Bigpatron

2-3 mesaj yukarıda ne yazmışım zahmet edip okuyun lütfen.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.