Acil bir yardım edin!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve RAHAT-OL*** tarafından 17 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlk başta İyi Günler diliyorum.
    Sorunuma gelirsek;
    ID: 65/4615131 , Kullanıcı Adı;rahat-ol*** adlı gemimin
    ceset_sali@gmail.com maili bloke olduğu için ne şifre değişebiliyorum ne de mail i değişebiliyorum bunu 4-5 aydır araştırıyorum bir türlü yapamadım.
    Nasıl olacakta bu gemimi tekrar kendi himayem altına alabileceğim.
    Sizde gmail hesabını araştırıp bakarsanız bana hak vereceğinize inanıyorum.
    Bana bir akıl verin siz değerli admin ve oyun kurucu arkadaşlarım ya bu gemiyi oynıyabiliyim yada yeni bir gemi açıp onunla ilerliyeyim ne yapacağımı şaşırmış bir haldeyim.
    Şu geminin bir mailini kontrol ederseniz çok sevinirim.
    O kadar sorun içinde bunu da ayarlıyabilirseniz çok sevinip size minnettar kalacağım.

2. Sorunu gmail ile halletmen gerekiyor diyorlar salih, supporta mesaj at

3. Öyle bir adres yok diyor kardeşim nasıl iletişime geçiyim ? Napayım şimdi gmail e dava mı açacaz almak için ?

4. Support a mesaj atıyorum bloke olmuş maile cevap gönderiyor benim maili yaıyorum ona yollasınlar bari ne olduğunu biliyim

5. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

bu konuda bizlerin size yardım edebileceği bir durum yok.. farklı bir hesap ile support a başvurmayı deneyiniz ama bu konuda nasıl bir yardım alabileceğinizi onlar size söyler..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.