AÇIK !

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by MAPAVRILI, Aug 23, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MAPAVRILI

MAPAVRILI User

merhaba 40k inci veren haritada açık var ve bu açığı kullanan oyuncular var ban yiyenleri duydum sizden ricam bu kişilerin HEPSİNİN bulunması ve oyundan temizlenmesidir.Üstlerinize lütfen baskı yapın bunu 1 kere yapan bile sonsuza kadar banlanmalıdır.teşekkür ederim.

2. Hangi açıktan bahsediyorsunuz ?

3. MAPAVRILI

MAPAVRILI User

adminler anlayacaktır.

4. Bildiğim kadarıyla adminlere oyunda şu açık var diye bir bilgi gelmiyor onlarda bizler gibi olsa gerek eğer açık konuşsaydın anlatacaktım. Bahsettiğin açık grup liderinden nişan gitmemesi mi ?

5. MAPAVRILI

MAPAVRILI User

6. Bu bir açık değil. Bana görede gitmeli ama bu bir hata şimdi benim ruha ihtiyacım var ve girmem gerek (zaten sadece grup liderinden gitmiyor) yani yapması şart insanın. Bi yandanda bilmiyoruz belki kural böyledir liderden gitmiyordur. Öyle olmasa dahi bu bir açık olmaz çünkü kasıtlı kullanan yok yani ban konusuda olacağını sanmıyorum.

7. MAPAVRILI

MAPAVRILI User

adamlar fazladan milyon milyon inci kasacak bu açık olmayacak açık nedir ki o zaman ?

8. *Merciless*

*Merciless* Guest

Gecen yilkinde de grup liderinin nisani gitmiyordu,bu seneninkinde de ayni.. ancak durum programcilara iletildi yeni bilgi gelene kadar beklemekten baska bir care yok.

Thread Status:
Not open for further replies.