Açık üzerine oyuncular ve Seafight!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve VORSİ(§•ƒ) tarafından 11 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Açığın farkında bile değilim. Oyuncu arkadaşların serzenişleri haklı olabilir. Üslubunu hep kibar bulduğum bigpatron bile ceza konusunda oyuncularla tartışmaya giriyor. Elbette bir açıktan yararlanma çok etik değil. Fakat: Özellikle başak haritası açıklarını anlayamıyorum. Geçen bayram (yanılmıyorsam kurban bayramı) yine başak açığı vardı. Tesadüfen fark ettim. Tek haritam vardı, bitirdim. Başka bir harıtaya girecekken bir başak daha olduğunu fark ettim. Onu da bitirdim. Tekrar bitirdim, tekrar bitirdim. Mübarek başak bitmiyordu :) Glabalden yazdım fark edilsin, düzeltilsin diye. Bir hediye de almadım :)
    Sonra aklıma şu geldi: Acaba birileri bu açıkları bilerek kurguluyor da bizler fark edinceye kadar parsayı topluyor mu? Öyle ya başak hem kolay bitiyor hem de en kârlı harita. Sayın Bigpatron, dediğiniz doğru, açıktan yararlanmak atik değil fakat lütfen kalbimizdeki şüpheleri giderecek açıklamalar da ekleyin. Bizim tesadüfen fark edip yararlandığımız böylesi bir açıktan ilk yararlananları bulmak zor olmasa gerek.

2. katılıyorum sana arkadaşım seafight açığı kapatmak yerine gelmiş burda vicdan muhasebesini etik kurallarına davet ediyor ne kadar komik

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  3. bu oyun insanların vicdanlarına kaldıysa vay halimize

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  4. basak mı :D tr3de oynarken ben o acıkla tarus vurdugumu hatırlıyorum :D hem basak kadar basıt ve 35 bın ıncı ve yengec govde verıyordu ne gunlerdı be

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  5. İşte, söylediğim çıkıyor aslında. Birileri bu açıkları bilerek kurguluyor ve fark edilinceye kadar olan oluyor :) bize de forumda gevezelik düşüyor :)

6. NavySEaL

NavySEaL User

valla beyler mojoda bi açık vardı hatırlıyosanız bi zamnlar her mojo hrita parcası veriyodu onda yapabileceginiz sınırlıydı fakat ona rağmen harita parcalarını çekip yerine incileri yüklemişlerdi, Şuanki durum daha vahim sınırsızx bi şekilde başak vurabilirsin demem oki bu durumdan faydalananlardan inciler cekilir sanırım belki ceza durumuda söz konusu olabilir.
    He ben vurmuyorum vurmıyacagımda ama bu vuranların incileri cekilmezsede oyunu bırakma vaktidir net..

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Maksat tartışma değil , ne olursa olsun açıkları kullanmamayı tavsiye etmek. Açığı birisi kullanmış yada kullanmamış benim için önemli değil. Kullamayın diyoruz ki hesaplar kapatılırsa üzülen siz olmayın. Zira bunun örneklerini çok gördüm burada açığı savunanların hesapları kapanınca supporta yazdıkları pişmanlık mesajlarını size okutsam gayet iyi anlardınız..

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.