Bug / Oyun hatasi Açık Kullananlara Ceza

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve atlas42 tarafından 15 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. atlas42

atlas42 User

2. Dostum bu oyundaki açık değil. Bu lag ile oluşan birşey git sende serverin laglıyken harita değiş sürekli sendede olacaktır bu. fakat bu açığı yapsanda kendi çıkarın için kullanman imkansız çünkü bu açığı yapman için serverin çok laglı olması gerekiyor server çok laglı olursada bu adam kendi çıkarı için hiçbir şey kullanmaz lagdan dolayı npcler hareket etmiyor bile vurulmuyor bile adamlar yanımızdan geçip yok oluyorken bunu yapsa nolur bunlar ? :) Eğer server lagsız eskisi gibi olsaydı zaten harita atlarken böyle bir açığın olması imkansız yani açık demeyelimde lagdan dolayı oluşan bir küçük [şey]

3. benimde geminn canı vudu puanı fırladı ama ben bişey yapmadım batınca tamir tasarımına geötim böyle oldu şimdi geri inmiyor normal canıma ben napayım da kullanmayım bu açığı kendimimi batırtayım sürekli yoksa tamirmi basmayım :D
    not: zaten 10 saniyede ateş ediyorum 1 ateş edene kadar geri sıkıyor şöhret normal olsa oyun benim için daha iyi,
    bir de eğitimcileriminde süresi gidiyor boşu boşuna bunları geri verecekmi seafight ?

4. BIRAKTI

BIRAKTI User

bugda kalınca gemin oyundan çık geri gir düzelir muhtemelen başın ağrımasın

5. BIRAKTI

BIRAKTI User

Ben oyuna girmeye korkuyorum bu bug ve bugcular yüzünden kapatsınlar açık kullananı

6. Menetli

Menetli Guest

Merhaba @atlas42 ,

Bu gibi durumlarda Support’ta yazmanız gerekmektedir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.