AÇIK |Hız,Fazla top ve Canlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kutyxone tarafından 3 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kutyxone

kutyxone User

Bu devam eden açığı kullananlara bi yaptırım uygulanacak mı ? Event çıktı adamlar 500,1m arası vuruyorlar ki bu geçen sürede yaptıkları incilerin haddi hesabı yok..Lütfen bana gelipte yetkililerin haberi var açık için uğraşıp program hazırlıyorlar demeyin.Sizlere gereken kanıtları da göndeririz zahmet edip buraya vakit ayırırsanız. @Bigpatron

яoтαsız, Shadow[ØNE] ve MrApso bunu beğendi.
  2. Taş katlayanlarıda banlayın ayrıca

3. yav su oyunda ne kadar çok hata var ve hatayı gemiyi kasma amacıyla kullananlar var ve kastılarda baya gemıleri yaptırım uygulanacakmı hezamanki gibi hayır yani oyundan soğudum iyice ve herkez de böyle düşünüyordur kardeşim su hata sonucu gemılerını kasanlar var banlayın ya ne kaybedeceksınız 1 kişi yüzünden 10 kişi kaybedersınız

4. LeaWooF

LeaWooF User

@Bigpatron Oyunun Çok güzel tatı kaçtı tebrik ediyorum su bardağı taştı yanı bu son gelen acıktan ve bunu kullananların hesap nasıl acık kalabiliyor anlamış değilim Npc 400 - 1Mil nasıl hasar verebiliyor saka gibi global 6 server hiç umduğumuz gibi geçmedi hayal kırıklığını çalısık aylıgını oyuna size katkı yapan arkadaslara yazık oldu çünkü eline cebine atmayanlar acıklardan cok güzel faydalandı,Top + Dp + Vp+ katlanması demek çok büyük hayalkırıklığı benim gibi düşünen bir çok kişi vardır zaten tepkilerini paylaşacaktır @Bigpatron

5. https://board-tr.seafight.com/threads/haksizliklar.71090/

Konular defalarca açılmış ben 9 yıllık seafight oyuncusu olarak sizlere yorumum her türlü açıktan hileden bugdan faydalanan oyunculara gerekli ceza işlemleri yapılıyor gereli program hazırlanıyor tarama yapılıyor gerekli ceza uygulanıyor bu oyunun tarihinden belli böyle bizlere sadece daha sabırlı olmak düşer.

●ђр● bunu beğendi.
  6. ●ђр●

●ђр● Guest

Gerekli cevap verildigi icin konu kapatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.