Açık Beta çok yakında: Yeni Seafight istemcisini indir!

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve Bigpatron tarafından 7 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam Korsanlar,

Birkaç hafta önce,Adobe'un Flash desteğini 2020 yılı itibariyle sona erdireceği bilgisini sizlerle paylaşmıştık ve halen, bu soruna ilişkin çözüm üretmeye çalışıyoruz. Seafight ekibi, gelecekte Flash yazılımından bağımsız olarak çalışma hedefimiz doğrultusunda ilk adımı atmak için büyük çaba harcayarak, indirilebilir bir Seafight istemcisi oluşturdu. Açık Beta, çok yakında devreye girecek.

Geçtiğimiz aylarda, kaleler gibi bir takım özellikleri istemciye erkenden taşıdık. Üstelik, daha fazlası da yolda: Adım adım, mümkün oldukça daha fazla özelliği istemciye taşıyacağız ve bu özelliklerin, istemci dahilinde sadece birkaç tıkla ulaşılabilir olmasını sağlayacağız. Bir sonraki adım olarak, mağazaya ulaşmak istediğinizde artık istemci penceresinden çıkmak zorunda kalmamanız için mağazayı istemci penceresi içerisinde çalıştırmak istiyoruz.

Seafight istemcisini indirmek çok pratik olacak: İndirme işlemini başlatmak için web sayfasındaki simgeye tıklamanız yeterli.

Lütfen dikkat: Mevcut Seafight istemcisi, Adobe Flash yazılımından bağımsız olarak çalışma yolunda atılan adımların yalnızca ilkidir. İstemci sürümü henüz, tercih ettiğiniz tarayıcıyı kullanırken alışık olduğunuz tarayıcıda gezinme özelliklerinin tümünü karşılamamaktadır. Bu özellikleri uygulamaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor.

Tüm yapmanız gereken Seafight'ı indirmek ve Açık Beta sürümü devre girer girmez istemcimizi denemektir. Değişiklikleri beğenmeniz dileğiyle.

Seafight Ekibiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.