Açık Arttırma Sorunu__ÖNEMLİ__

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ««нαявιуєℓι»» tarafından 30 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Elit güverteye 2 gecedir teklif veriyorum ve 9 adet aldım son bir güverte için Açık arttırmaya girdiğimde Elit güverte'yi pazarda göremedim ve elit güvertesi olmayan birkaç arkadaşlarımada baktırdım onlarda olmadığını söyledi Bunun sebebi nedir cebabınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim.

2. tt16

tt16 User

once altın guverteni satın almalısın yenı güncellemeye gore artık altın guvertesı olmayan elıt alamayacak elıt sonradan pazarda gorunur hale gelıyor ve teklıf verıp aldıgın zaman altın olan guverten elıt guverteye donusuyor AMS sıstemi diye bir guncelleme geldı forumda bul detaylar orada

iyi oyunlar

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

teşekkürler.. ve bazı arkadaşlarda altınlık güverteler olduğundan baya fazla altın görülmektedir. bu durumu ilettik umarım çözerler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.