Açık arttırma şikayet !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BossGorgo tarafından 14 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BossGorgo

BossGorgo User

Merhaba

〤Şekerli_35〤 nickli tr1 server oyuncusu , açık arttırımdaki öğeleri komple kazanıyor,şahsi görüşüm 7/24 kasılsa bu denle elite öğeler için üst üste kazanamaz,bu kişide hile bot vb. illegal bir kazanç olduğunu düşünüyorum,lütfen bu tür kişileri derinlemesine araştırınız,yoksa bu gidiş ile oyuncu kalmayacak safight'ta,

Umarım gereken inceleme yaplır.

Saygılar

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  2. BossGorgo

BossGorgo User

Bir gün geçti / Oyunda yetkili veya bu araştırmayı sağlayacak admin yok mu ?????????

3. kardeşim madem okadar eminsin sporta oyun sorununa adamın aı sini ismini üye aramadan arkadaş listesınden öğren admine sporttan gönder 5.10 dk oynar ole bışı varsa hıle .v.b ban alır ..:))

4. BossGorgo

BossGorgo User

Forumda yetkili vardır diye düşündüm,haklısın support daha mantıklı....

5. Burda Pek Yetkili Yok Hem Herkez Görür Burda Dediğin Gibi Soportan Ayarı verr..:))

6. o tür hileler önceden vrdı şimdi olmaz bence fix lenmştir büyük ihtimal

7. nedensiz43

nedensiz43 User

5-10 dk diye emin olma... tam hatırlamıyorum ismini ama sanırım bigpatron un yazısında okumuştum.. bot taramaları bulunan kişiler anında ban almıyormuş tekrar tekrar inceleniyormuş.
    öyle olsa supporta bi isim verdim ben.. bot olduğuna yüz de yüz eminim Adamı iki gün takip ettim sürekli pır topluyordu bi gün durduk yere adama saldırdım 400 bin küsür dp si ve vp si yarı ful olan birisini elitle 9 k sıkan ve dp si 105 k olan biri tek desen gülle yemeden batırabilir mi.. ben batırdım.. dakikalarca peşinden gittim ben ateş ettikçe o pır toplamaya devam etti.. battıktan hemen sonra adam ful dp ve yine yarı vp ile ortaya çıktı
    supporta mail attım 10 gün geçti aradan.. adam hala sıralamayı oynuyor..

8. Banlı gemiler açıldı, sıralamalar skandal... Devam eden etkinlikte botlar ayyuka çıktı. Haritalarda botlardan buz kesmeye sıra gelmiyor bize! Devam seafight, hileci gemilere ödüle devam!!!!

9. çok doğru seafight oyunu kaderne terk etti ne haliniz varsa görün diyor. ama bu oyuna benim gibi para yatıranların ne suçu var

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.