Acı Verici Top Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve baba34_foo tarafından 7 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. baba34_foo

baba34_foo User

Relax azcık nickinin özelliğini taşısan artık @Artemis Community team ve @Bigpatron Ekip lideri, bu yetkililer forum ve oyunun en yetkilileri ve bigpoint ile bağlantıyı kuranlar yani senlik bir şey yok support foruma yönlendiriyor, forum supporta bende bu konu üzerinden açıklama bekliyorum sende beklersen sevinirim. Geçen konuya yazan Cins sana daha sonra ayrıca cevap veririm ben hatta isterseniz araştırın bakın iddia ediyorum Global 6'da paketi alanda ilk benimdir

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Bu konu hakkında diğer ülke forumlarında resmi bir açıklama yapılmış mı?

Saygılar.

3. baba34_foo

baba34_foo User

Selam, diğer forumlarda açıklamayı herkes takip edebilir fakat sizin direk irtibat kurma ve sorma şansınız var göreviniz diğer forumları takip etmek etmek ve yazılanları Türkçe'ye çevirmek değil bu konuda mağduriyetimizi aktarıp, aktarıldı bilgisi paylaşmanız yeterli durumda bundan önceki konular sanki mağdur edilmemişiz gibi direk kapatıldı

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Elbette görevim diğer forumları takip etmek değil. Siz demek istediğimi anlayamamışsınız ozaman direk yazayımda anlayın.. Diğer hiç bir ülke forumunda bir açıklama yokken hangi hakla ben kalkıp size açıklama yapacağım? Size boşuna forumu takip ediniz denilmiyor. Resmi bir açıklama gelirse herkes genel olarak okusun diye bir açıklama yaparız. Sizin bu şekilde yaptığınız gibi her konu açana bir açıklama yapma gibi lüksümüz bulunmamaktadır.

Saygılar.

Deleted member 106890 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.