Acemileri Korumak İçin Güzel Bir Sistem

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kental tarafından 28 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kental

kental User

Bu sistemi belki bir başkası bulmuş da olabilir. Hemen açıklayayım.

Yüksek level bir kişi kendinden düşük levelleri kestiğinde aradaki fark çoksa sadece altın ödülü veya çok düşük bir tp aldını biliyorum. Malesef bu hiç de caydırıcı olmuyor. Üstüne üstlük çiçeği burnunda oyuncunun heveini kırıyor. Ben bunun tamamen kaldırılmasını düşünüyorum. İki oyuncu arasındaki fark eğer 3-5 levelden fazla ise kişilerin birbirine saldıramamasını istiyorum. Bununla birlikte düşük level oyuncu korsanlık sınavından geçmeden üst haritalara ulaşamaması olduğu gibi devam edebilir. Yüksek level oyuncu ise en alttaki haritaya bile girebilerek yeni oynayan arkadaşına destek olabilir. Tüm haritalar boyunca yukarıdan aşağıya beyaz bir alanın oluşturulması en içten dileğimdir. Böylece sadece npc ile kasmaktan hoşlanan bir kişi bile oyunun tüm imkanlarına erişebilir.

Yukarıdaki anlattıklarım gerçekleşmese bile beyaz bir alanın olması en çok istediğim şeydir. Ben npc veya görev için kasarken durup dururken bir kişinin saldırısına maruz kalmak istemiyorum açıkçası. Hele bir de güç farkımızdan dolayı beni elim kolum bağlı kesmesi oyunda kalma amacımı zorluyor. Ben oyuna kafamı dağıtmak için 15-20 dk lığına girerken sinir sahibi olup çıkıyorum.

Bu nedenle normal seviyemi yükseltmeden 1. haritada sürekli kalmak zorundayım. Levelim belirli bir seviyeden sonra korunaklı bir alan kalmayacak çünkü. Daima saldırıya açık kalacağım.

Herneyse durum budur. Saygılar...

2. arkadaşım bunun adı korsanlık sınavı her korsanın amacı başka korsanları batırmak, yağmalamaktır. arada 2-3 level fark varsa kimse kimse sıkamazsın diyorsun olacak şey mi? misal olarak gemilerin yüzde %60 'ı 15 level ışık gemisi ve bazı yerde 20 levellerden bile daha güçlü oluyorlar. ne yani şimdi 15 levellik full bir ışık gemisi ile 20 level bir gemi birbirine sıkmasınlar mı yani? savaşmasınlar mı yani?

bir de sistem keserken kimse sıkmasın rahat rahat kesim diyorsun öyle bir şeyde söz konusu olamaz. adı üzerinde korsanlık oyunu bu. adam gelir önce sistemini çalar sonrada bir güzel seni batırır ve çeker gider bu iş böyle :)

Beylerbeyi bunu beğendi.
  3. kental

kental User

Haklısın kardeşim. Konu kilitlenebilir.