ACEMİLERE HARİTA

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~*~ASİL~*~ tarafından 16 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Acemilere Yeni Harita Açılsın mı ?

1. Evet

90,9%
  2. Hayır

9,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. Merhabalar.Nasıl ki 15 level 20 level diye ayrılmış 2 kasılma haritaları varsa madem oyuncular bölündü alt kesim oyuncularında bölünmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü onlar hiçbir yerde kasılamıyor.Örneğin; 5 Levele kadar olan oyuncular için ışık ve behemoth gibi bi harita gelebilirki onlarda bir yerden kasılsınlar.Bu haritada nasıl 5 level gemi batınca acemi koruması var yazıyor o haritadada birbirine sıkılmaması olabilir veya bu uygulama olmayabilirde ama bu seferde sıfırdan gemi açıp geliştirip o haritayı esir alan kişiler olucaktır.Fikir için aklınıza yatmayan yerler olursa yorum olarak yazabilirsiniz.İyi oyunlar.

2. Tabi açılsın açılmasına da prolar gelmicek mi?
    Kendi soruma cevap vereyim :) sadece 1-10 onun gelebilceği bir özellik konulabilir (Tabi aralık 1-10 olsun ben 10 levelim faydalanmış olurum ;))

3. aslında güzel fikir zaten oyuncu açığı var. 25 kiloluk topları fulleyip direk bu haritaya girebilirler. npc canları 100k verdiği inci 125-175 arası olabilir. kendilerine 2.gemi açanlar olacaktır ama bu güzel bir şey sonuçta oynamak isteyipte oynayamayan arkadaşlar bu gmileri satın alabilir( her ne kadar yasak olsada 9 yıldır bi yaptırım yok) ya da yeni başlamışlara kendi filo, alyanslarına gelmesi şartıyla gemiler verilebilir. Ve bu haritada acemi koruması olması iyi olabilir ama bu seferde 1 npc ye 50 kişi sıkıcak :p

ahmet_53 bunu beğendi.
  4. Güncelll

5. Bence gayet mantıklı ama dediğin gibi bu seferde ışık gemileri yerine millet tekrar hesap açıp o haritalara giderki yine aynı hesaba döner batırmamaya acemi korumasına gelirsek bence baya saçma olur dediğin gibi 1 npcye 50 kişi sıkarsa bunun bir anlamı kalmaz

6. BüRKüT*

BüRKüT* User

zaten olayın kitlendiği yer bu.lwl sınırına göre olması.lwl 5 yap yine çözemezsin.herkesin lwl 5te 2. bi hesabı var.lwl li etkinliklerde lwl 5 gemilerde çok iyi miktarda kar elde ediyosun.bu sebebten herkes lwl 5 e güzel gemi yapıp orda gelişmeye devam ediyor.lwl 5 te ne güçlü gemiler var ışıkta benim gemiyi bile alanlar oluyor.olayın çözük kaynağı geminin gücüne göre değerlendirme yapılması lwle göre değil.bu yapılırsa böyle haritalarda ve eventlarda güç dengesi oluşacağından benden kat kat güçlü adam beni batırıyor demezsiniz.lakin lwl ile gemi gücü arasında pekbi doğru orantı bulunmadığından bunun lwl üzerinden yapılacak hiçbir çalışma sizin istediğiniz gibi olmayacaktır.hatta seafight alın ben yaptım hala itiraz ediyorsunuz bile der.o sebebten temelde lwl sınırlandırması yerine güç dengesi olacakki bizim istediklerimiz sonrasında bi işe yarasın.

7. Bulut

Bulut User

ışık da bu mantıkta çıkartılmıştı fakat sonuç ortada

senin dediğin gibi bir harita çıkarılırsa alyanslar tarafından yine ele geçirilecektir ve hakimiyet savaşı çıkacaktır yani alyansa bağımsız oyuncuların kazanacağı bir şey yine olmayacaktır