ACEMİ KORUMASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve luluzen tarafından 21 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. luluzen

luluzen User

sayın admin ben bu oyuna yeni başladım forumlardan ve internetten edindiğim bilgiye göre 4 level üstüne çıkmadığımız zaman oyun içinde bir kere batırıldıktan sonra acemi koruması oluyormuş ve bu bilgiye istinaden pazardan pırıltı katlayıcı paketini gördüm ve aldım gemim şu an 2 level oyuna girdikten sonrada bir kere batırıyorlardı ve acemi korumasıyla birlikte haritada pırıltı topluyordum ancak son zamanlarda oyuna girdikten sonra gemim battıktan sonrasına 1 saat içinde bir başka oyuncu beni batırabiliyor yani anlayacağınız acemi koruması bir kere battıktan sonra hiç bir işe yaramıyor bun açıklarmısınız nasıl oluyor

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Battıktan sonra hiçbir şeye sıkmamanız lazım. Eğer sıkarsanız o 1 saat süre dolmadan acemi korumanız kalkar. Bu arada 4 lvl değil 5 lvl e kadardır. Yani 5 lvl de olabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.