acemi koruması varken pırıltı toplanamasın

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Gi†A®• tarafından 20 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

böyle bir sistem olsunmu?

1. evet kesinlikle

66,7%
  2. hayır bot kullanmanın cezası olmamalı

33,3%
  1. neden diyeceksiniz tabiki

başımızın belaları botlardan kurtulmanın mükkemmel bir çözümü

şimdi eğer bir gemi . haritada bot kurmuş pır kasıyorsa onu batırırız değilmi?

o gemi battıkdan sonra acemi korumasıyla yeniden gelir ve pır kasmaya devam eder

fakat acemi korumasından dolayı ona saldıramayız

işte acemi koruması varken pırıltıları toplayamazsa botun pek bir faydası kalmayacak

peki haritada bu botlara kimse raslamazsa?

karma(15-20-25-30-35-36-27dk gibi) vakitlerde oyun ekranına gelen bu uyarıyı onaylamak için 5 dakikamız olacak ve onaylamadığımız taktirde otomatikman oyundan çıkacağız

yorumlarınızı bekliyorum

2. XanTier

XanTier User

Acemi koruması bot kullanmayanlar için oldukça faydalı bir sistem. Acemi korumasını seviyorum ben, insanı sinir eden durumlardan bir süre koruyor beni en azından :)

İkinci denen olabilir, ama yapılacağını sanmam.

3. acemi koruması için sadece bot kullananları düşünmek yanlış ama uyarıyı onaylamak mantıklı geldi kimsenin bor kullanma şansı kalmaz

4. Benim kanaatimce fikrinizi beğenmedim mantıksız çünkü zaten yeni gelişecek gemi için acemi koruması olması ve pır toplaması pırdan gelecek itemler inci mojo dolaylı olarak harita açıp inci yapabilmesi veya ödül alabilmesi için gerekli şimdi senin mantığına göre normal oyun oynayan kişileri de cezalandırmak oluyor. O yüzden yukarıdaki anketinde yanlış 2 seçenek var ikisi de saçma niye bot kullanımı cezalandırılmamalı diyorsun. Ayrıca bot kullanımı cezalandırılmalı ama bunu sistem ne şekil yapar bilemem ama cezalandırılmalı ama diğer seçenek olan senin mantık oda yanlış.
    Sen aşağıda güçsüz gemileri batıracaksın diye acemi koruması mı kaldırılacak veya acemi korumalı gemiler pır mı toplamamalı.

erdiko bunu beğendi.
  5. KAPTAN133

KAPTAN133 User

İlk fikrin ve yaptığın oylama saçma.İkinci dediğin olabilirr

6. Katılmıyorum .. Bende 4 lwl im acemi korumam haliyle var , ve 7/24 elimle emeğimle pırıltı topluyorum . Bot Kullananla Kullanmayanı aynı kefeye koymak yanlış bişey. Onca Bot kullanmayıp saatlerce pırıltı kasanlar var , acemi koruması onlar ve ben için yararlı birşey !!!
    Ama Bot Kullananlara gelirsek tolerans gösterilmemeli ve cezalandırılmalı..

7. TRABZON

TRABZON User

dostum bot'u sadece 5 leveller kullanmıyor eğer böyle birşey olursa yüksek levellerin önünü açmış olursun

8. arkadaşım benimde arkadaşlarım oynuyor sırf bazen rahat pırıltı toplayabilmek için 5 lw yukarısına çıkmadılar çünkü gemin iyi deil batıyosun biri gelip bi daha batırıyo oyuncuyu oyunu bırakmaya kadar götürür bu durum battıktan 1 saat sonra içinde zaten 5 lw arkadaşlarımız tamirlerini fullüyorlar rahat rahat 1 saat takılabiliyolar ben destek vermiyorum şahsen zaten bot kullanan oyuncuların çoğu 5 lw üstü

XanTier bunu beğendi.
  9. MEZAMORTA

MEZAMORTA User

Ben hayır diyenlerdenim zaten adamın gemisi zayıfsa başkaları bot kullanıyor diye sen o adamı cezalandıramazsın... gemin sağlamsa sürekli bp kasmak istiyorsan bunn cezasını zayıf gemiler ödememeli...