Abanoz - Vip Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Antalyalı tarafından 1 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Antalyalı

Antalyalı User

10 günü geçik bir süredir vipliğim olmasına rağmen abanoz güvertem gitti 3 kere supporta yazdım hep aynı cevap programcı ben mecburmuyum para verip aldığım abanoz güverteden programcı hatası yüzünden yararlanamamaktan.supporta ticket açtım 3 gündür cevap veren yok iyice taşeron firmaya döndü seafight nerdeyse 3 aydır tamirci abanoz vipliğe eşitlenmeme sorunu 3 aydır cevap aynı programcılar napıyor bu programcılar 3 aydır.oyuna parayla bişeyler eklemeyi biliyolar ama iş sorunları çözmeye gelince programcılar bişey yapmıyor support zaten cevap vermeye tenezzül bile etmiyor ne güzel bi hal almış bu oyun

~尺AYMOND~[C☆] bunu beğendi.
  2. kardeşim biraz saçma ve gıcık bi iş ama sandıktan çıkan viplik tam olmuyo diyelim 30 gün çıktı bitaneden 10 günü sayılmıyo sayıldıgıda oluyo ama bazen oyle bazen iç sayılmıo o yüzden güvenme ona bir kaç ay wipliyn varsa sorun yokda bak banada oyle oldu ne var ne yok gitti ben son bi kaç gün kala alıcaktı m vipliyi 15 gün ardı tak hepsi gitti viplikte gzüküyodu orda

3. atlas42

atlas42 User

Bu önemli soruna bir an önce çözüm bulunması gerekmektedir.

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

En kısa zamanda sorun çözülecektir. Lütfen sabır gösteriniz.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.