91% - logging in user...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Hasta☾☆Adam☠1914• tarafından 16 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Umarım, güzel bazı uygulama ve haberlerle açılır. Bu kadar gecikmeden ya radikal bazı değişiklikler ve cezalar ya da büyük bir sürpriz çıkabilir. Ya da -ki şimdi yazacağım daha kuvvetli bir olasılık- muzip ve oyuna kızmış bir delikanlı, oyunu hackleyip oyun kurucularla sıkı bir pazarlığa da girişmiş olabilir :) Zira hiçbir resette, güncellemede, bakımda veya arızada bu tarz erişilmezlik ekranına tanık olmadım.

2. lombedon

lombedon User

neyse artık mağduriyetimizi güzel bir kod ile girerirler :p

3. AnTrOmEdA

AnTrOmEdA User

etkinlik olur inşallah saat 7 den beri bekliyoruz :)

4. evet 5 bin inci 50 barut iş tmmdır özür dileriz faslı 8 senedir aynı !

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  5. sonuçta oyun bu sorun çıkabilir adamlarla kavga etmeye gerek yok :D ama şu kaybolan incileri verseler fena olmaz :)

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Banlamaların olacağını kastediyorsanız malesef henüz değil zira Almanyada bugün resmi tatildi. Bu bigpoint serverlarından kaynaklı bir sorun yani Seafighttan değil..

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Duyusu yapıldı, hemen verilmez ilk olarak oyuncuların tespit edilmesi gerek. O da bu hafta için yapılsa önümüzdeki hafta program hazırlanıp hesaplara yüklenir. Ama daha önceki tecrübelere bakarsak 2 hafta içinde halledeceklerini hiç sanmıyorum malesef. İnşallah hallederlerde beni utandırırlar :)

8. çok gitmedi zaten sorun değil forumda 63 milyon incisinin gittiğini sananlar gördüm onlar için istiyorum ben :D:D

9. WhoSayS

WhoSayS User

Bakım Sonrası Bir Kale Günü Bekliyoruz artık BigPatron :):)

10. Sayın yetkililer seafightda bir kristal nimeti almak o kadar kolay degil ama oyunun gitmesiyle kaybettigimiz zaman gayet kolay yeni lwller için giden taçlara ne dersiniz görevi yapamadık yada yeni petlerin egitimcileri için ne dersiniz 5 gün için 10 tl verip 4 gün kullanabiliyoruz sizce mantıklımı ve saysam daha birsürü bunlara benzer şeyler çıkar oyun paraya döndü evet seafight herşeyin paketini cıkartdı ama paramızla bile oynuyamıyoruz seafight bunların bedelini nasıl ödiyecek acaba bize cok merak ediyorum çek veya senetlemi yoksa bizden hala para almaya devam ederekmi? 50 barut 100 zırh hadi iyi oyunlar yoksa bölemi...

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  11. k.bkma GİŞ i kabul ettin bu oyuna başlarken hiçbişi de ödemek zorunda değil :)

12. Şuan oyun açıldı, oyuna girdim ve ne fark ettim?
    Pırıltılar görüyorum, bot kullanan oyuncular oyunun açılmayacağını düşünüp uyumuşlar.
    Gecenin bir yarısı 15dk oynayıp 1-2bin inci toplayabilicem.
    Teşekkürler Seafight

13. ●ђр●

●ђр● Guest

Oyun açıldı konuyu kilitliyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.