800-600 laptop ekran sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Đäявєℓị|EF|MäТкäρ♂ tarafından 2 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. iyi forumlar ben laptopum da 800-600 ekran yapınca da gulle alt menu ekranın altına kayıyor onu nasıl düzelte bilirim konfigirasyon 0 lanmama ragmen duzelmiyor bazı laptoplarda bu sorun olmuyor ama nasıl düzelte bilirim

Son düzenlenen: 2 Aralık 2014
  2. TRABZON

TRABZON User

benimde vardı notebook'um vardı bendede öyle oluyordu ben tam ekran yaparak oynardım istersen sende öyle oynayabilirsin

3. Bende de öyle olmuştu internet kafede geniş ekranlı bilgisayara oturup düzeltip çıkmıştım :D

4. onu denedim olmuyor işyerinde evde denedim olmuyor sorun işyerinde ama

5. f5 çekerken f11 e bas ekipman menüsünü ortaya bi yere al sonra f11 den çık ondan sonra istediğin gibi düzenliyebilirsin.

6. istediğim yer derken ben onu çekip sıfırlama yapınca gene alt tarafa kayacakmı peki yoksa 2 kısımda goruncekmi ?

7. f11 basıp ekranı büyüttükten sonra kısımları yukarı taşıdıktan sonra sıfırlama . oynayabilecegin şekilde kayıt et. sıfırlarsan aşagıdaki yerine geri gider.

800 x 600 yapacaksan saldırı cubugunu sag veya sag tarafa alabilirsin.

iyi oyunlar

8. öylede kulladım fakat alışamadım zaten göz problemim var standart a zor alıştım :D

9. laptoplar 15.6 inç ve 15.4 inç gibi birbirlerinden farklıdır. bu oyun için ideal olanı 15.4 inç olanıdır. 15.6 olunca ekran üstten basık yandan daha fazla boşalan gözüküyor. benim kullandığım 15.6 bu yüzden 800 x 600 boyutunu kullanamıyor oyunu tam ekran olarak kullanıyorum.