80 bin darbe vs 11.5 kaçınma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *-*-*Asi61*-*-* tarafından 21 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a herkese kolay gelsin iyi oyunlar öncelikle, benim sormak istediğim 11.5 kaçınma taşının etkisi ortalama ne kadardır işleyiş şeklinin isabet olasılını azaltmak oldugunu %100 altına inince etkiliyo felan diye ama demek istediğim mesela bi vurusta 3 bin 5 bin neyse ne kadar azaltır yani 80 bin darbeyi amorti ediyo mu bunu öğrenmek istiemiştim bu konu hakkında bilgisi olan birinden ? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...

2. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Yüzde olarak işlemektedir. Size atış yapan oyuncunun sizin kaçınma olasılığınız çıktıktan sonraki isabetine göre değişir. Örneğin; size atış yapan oyuncunun (kaçınma çıkarıldıktan sonra) isabeti %90 ise atışlarında %10 kayıp olacaktır. Daha net bilgi edinmek için verdiğim linkteki konuyu inceleyiniz.
    https://board-tr.seafight.com/threads/yeni-isabet-mekanigi-guencellemesi.55437/

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.