80 bin darbe vs 11.5 kaçınma devamı

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by *-*-*Asi61*-*-*, Oct 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sayın kuantum cevabınız için teşekkürler de aradığım cevap o değildi onu zaten biliyordum konuyu kilitlediğiniz için tekrar acıyorum bende benim aradığım cevap tecrübeli arkadaşların deneyimlerinden faydalanarak bu taş ve ya bu taştır demesiydi ?

''S.a herkese kolay gelsin iyi oyunlar öncelikle, benim sormak istediğim 11.5 kaçınma taşının etkisi ortalama ne kadardır işleyiş şeklinin isabet olasılını azaltmak oldugunu %100 altına inince etkiliyo felan diye ama demek istediğim mesela bi vurusta 3 bin 5 bin neyse ne kadar azaltır yani 80 bin darbeyi amorti ediyo mu bunu öğrenmek istiemiştim bu konu hakkında bilgisi olan birinden ? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...''

2. abi bi düşün işte mesela yüzde 10 kadar azaltabilir?

rakibin yüzde 110 ile oynuyorsa 100e düşer 30bin vuruşu yine 30bin olarak kalır.

rakibin yüzde 100 ile oynuyorsa yüzde 90a düşer 30bin yerine 27bin atar.

rakibin yüzde 90 ile oynuyorsa 80e düşer 27bin yerine 24bin atar.

dp nizin her zaman full olmadığını düşünürseniz neden kullanmadığınız dp taşı geminizde takılı olsun ki ?

kaçınma takılı 400bin dp + 200bin vp olsun toplam 600bin can 9bin yesin. 66,6 atış

dp takılı 470bin dp + 200bin vp olsun toplam 670bin can 10bin yesin. 67 atış :)

peki 200bin canınız varken ?

3. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Eğer geminiz sağlam değil ise sadece kaçınma taşı kullanmak gereksiz olacaktır.(Pet ve vudu kalesindeki Vudu Serabı açık değil ise). Önerim geminizi geliştirene kadar darbe taşı kullanmanız.

4. teşekkür ederim ben cevabımı aldım :)

5. At arabası peti son çıktığında bütün gemiler tarafından alındı neredeyse, dolayısıyla 110 un altında isabeti olan yok gibi, bu isabet hesaplamalarını bilmem ama bire bire sırf bu iş için denemeler yaptık, 11,5 kaçınma taşı gemiden gemiye 3 ile 5 bin arası vuruş değiştiriyor, darbe falan kullanmanızı tercih etmem

6. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

arkadaşlarımız ve mod arkadaşımızın verdiği cevaplar yeterli olduğunu düşünüyorum. konu kilitlenmiştir

not: her zaman bana göre savunma daha iyidir eğer iyi bir savaşçı olmak istiyorsanız.

Last edited by moderator: Oct 21, 2015
Thread Status:
Not open for further replies.