80.000 can mı. Yoksa kacınma mı. Cevap.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •••PĩĹǻщΰŝŦűĐōйĕ®••• tarafından 18 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. http://prntscr.com/atxl2h

%10 kaçınma ws de asla 80.000 can ı karşılamaz. %10 kacınma rakıbın ortalama atısını 2-3 bın düşürür. buda 80 bın cana 30 atıs demek. asla karşılamaz.
    ama oyun ıcınde tamır olmanı daha hızlı hareket etmenı hesaba katarsak. kacınma daha akıllıca.

ama ama hızlı tamır buff unu pazardan aldıysan 80.000 canı kullan. kaçınmayı cıkart canı tak.

2. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Öncelikle bu oyuncunun stratejisine göre değişebileceği ve net bir cevabı olamayacağı gibi benim de fikrim sizle aynı bu konuda şöyle ki;yeni barut sistemi,Şarapnel Yağmuru ve pet'ler ve hatta Cilalı Tüfek gibi isabet olasılığını arttıran o kadar çok etken var ki %8.5 gibi bir oran yetersiz kalacaktır oyunculara karşı.Bu sebeple eğer oyunculara karşı faydalı olmasını istiyorsanız benim için de 80.0000 DP daha ön planda.Ama tekrar hatırlatıyorum,geminizin diğer etkenlerine ve oyun stratejinize bağlı olarak bu değişebilir bunu sizin seçmeniz en sağlıklısı olacaktır

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Nisan 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.