Öneri 8 yönlü ve 4 yönlü tasarımlar

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ΔЧИΔCIOĞLЦ tarafından 30 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. İyi forumlar Seafight ailesi,

Öncelikle herkesin bayramını şimdiden tebrik eder birlikte dayanışma içinde güzel bayramlar geçirmeyi dilerim. Bilindiği üzere belirli bir seneden sonra Seafight tasarımcıları artık 8 yönden tasarım çizmeye başladılar. Hali hazırda toplam 4 yön mevcutken oyuna yeni bir şeyler katmak için bu şekilde bir yola adım attıklarını düşünüyorum. Mesela çok eskiden animasyonlu açık renkli su efekti var ve kullanım olmadığı için kaldırıldı. 8 yönlü tasarımlara gelecek olursak bu tasarım zaten 8 yönden çizilmiş, biz oyunculara özel bir buton ekleyerek 8 yönlü tasarımın ilerlemesini 4 yönde sabit kılma özelliğini ekleyebilirsiniz.
    Tasarımcıların çizdiği önem verdiği o kadar güzel tasarım taşları sökülüp milattan önce verilen 4 yönlü tasarımlara takılıyor. Kısacası 8 yönlü tasarımlar rağbet görmemekte. Sizlere oyunu güzelleştirebilmek ve çeşitliliği renkliliği arttırabilmek için böyle bir öneri sunmak istedim. Gereken destek gelirse lütfen bu isteğimizi üst yönetime tasarım ekiplerine kodlama yapan arkadaşlara bildirin. Birlikte daha renkli daha istediğimizi yapabildiğimiz güzel bir oyun oynayabiliriz.

Çözüm çok basit sadece bir 8 YÖN-4 YÖN butonu ve kısa satırlı kodlar.

Teşekkürler..