8.Seviye Baharat Görev Nesnesi Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve mijonyr tarafından 12 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. mijonyr

mijonyr User

8.Seviye Baharat Görevi Bugda kaldı yardım lütfen

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Haziran 2018
  2. Selam,

Ne gibi bir problemden bahsediyorsunuz? Size daha iyi yardımcı olabilmem için biraz daha açık anlatabilir misiniz?

Saygılarımla.

3. mijonyr

mijonyr User

8. seviye görevinde üzerimde olmasına rağmen benden hala 3 tane baharat toplamamı istiyor görevi teslim edemiyorum.yardımcı olurmusunuz.

4. Selam,

Yani siz baharatı topladınız ama teslim edemiyorsunuz, doğrumu anladım?

Saygılarımla.

5. mijonyr

mijonyr User

evet dogrudur

6. Selam,

Oyunu yenileyin düzelecekmi bir bakın ve görevi teslim etmeye giderken, görev vericinin dibine kadar gidin. Bazen maalesef böyle sorunlar olabiliyor. Dalgınlığınıza gelmiş olabilir, görevi doğru görev vericiye teslim etmeye calıştığınızdan emin olun. Sonuç alamazsanız tekrar yazın, size yardımcı olmaya çalışacağım.

Saygılarımla.

7. TRxc4sus

TRxc4sus User

Selamlar. bende baharatları toplayamıyorum yürekli kogge kesmeme ve elegecmeme ragmen genede toplayamıyorum. görevı iptal edip tekrar aldım. sayfayı yenıledim ama gene sorunu cozemedım.Yardımcı olursanız sevinirim.

8. TRxc4sus

TRxc4sus User

Selamlar. bende baharatları toplayamıyorum yürekli kogge kesmeme ve elegecmeme ragmen genede toplayamıyorum. görevı iptal edip tekrar aldım. sayfayı yenıledim ama gene sorunu cozemedım.Yardımcı olursanız sevinirim.

9. Selam,

Sorun çözüldümü acaba?

Saygılarımla.

10. yumi

yumi User

Sanırım görevlerde istenen nesneleri ilgili npc yada canavarlardan alabilmek için sadece o görevivn görev penceresinde olması gerekiyor. benim başıma da gelmişti bütün görevleri iptal edip sadece ilgili görevi başlattım ve çok kısa sürede istenen görev nesnelerini topladım. sanırım 17 yada 18 görevlerinden 5 kargo ve görev nesnesi topla göreviydi.