..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve heaty tarafından 28 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. heaty

heaty User

oyunda yeniyimde, pır kasıyorum, kale gününde 2-3 kale açıcam. şimdilik yeteneklerdede sıkıntım yok. 30luk top kasıp 5.seviye yapmak çok uzun iş, direk vudu topu bulmanın ne türlü yolu var ? para harici ?

2. manta liginde varmış sanırım ama o cok cok daha uzun surer bide ondada masraf etmek durumunda kalırsın yani para yatırmadan vudu topu yok
    arada bi pazara çıkıyomu bilmiyom

3. heaty

heaty User

vudu topu paketleri çok pahalı, zamanla vudumu biriktirmek iyi yoksa yeni çıkan toplaramı yönelmek lazım sizce napmalıyım ? amirallerim var şuan yetiyor. Birde denizatı ligi ittifak salonunda hangi malzemeler var acaba ?

4. mamı_55

mamı_55 User

Deniz atı liginde 30luk top barakuda liginde vudu ve mantarlı liginde alev topu alabilirsin.

Vudu için etkinliklerde görev vericiler oluyor güvenli limanda bi kaç etkinliktir son görevde vudu topu veriyor.

Ayrıca yine etkinliklerde karaborsada çıkıyor 30lu olarak galiba, tam hatırlayamadım rakamı etkinlikten kastığın ogeler ile alabiliyorsun ama yüksek rakamlarda oluyor birde level şartı vardı 20+ olmak lazımdı galiba. Onun dışında para yatırmadan alamazsın. 30 luk top almaya uğraşma bencede. Devri bitiyor boşu boşuna seviyelendirmek zarar yetenek açarsın.

5. heaty

heaty User

Peki birşey daha var aklımda, bazı paketler var güverte paketi mesela 20günlük süresi var diyor, viplik alsam süresi uzarmı ?

6. mamı_55

mamı_55 User

Hangi güverteden bahsediyorsun ? Abanoz ise vip olduğunda uzuyor evet