7 server birlesmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DARK3 tarafından 4 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DARK3

DARK3 User

Kolay gelsi sayin adminler birlesmesen once serverlar us2 falan 3 4 server birlesicek diye biliyordum 7 server birlesti us2 asya falan behemonta tek basima leveithan vurdugumu hatirlamiyorum tam baslicam 5 kisi geliyo inci kasmak cok zor bide buyuk sistem atinca aldigim inci 4 bin evet 4 bin saka gibi artik su serverlara bi el atin en son etkinlikte 200 gemiden asa calypso vurmuyoduk isin atmama ragmen 10 12 bin inci aliyordum bide su botlar heryerde etkinlikler haric oyuna giresim yok heryer bot cok can sikici artik su server sistemi eskiye donsun bin pisman olduk birlestigine serverlarin bide son ricam lutfeb artik su rutbeler bi duzelsin hizlansin calismalar eski rutbemi ozledin kolay gelsin

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  2. TR de kendi çıkardığım calipsodan 8 bin aldım, haline dua et burası daha beter:)

DARK3 bunu beğendi.
  3. DanceCZ

DanceCZ User

allah kolaylik versin isik genisiyim isikta yalniz sunburwt vurduvumu hatirlamiyorum abi ameterasu yu iki defa sisliyoruz 50/tane gemi ayriliyor bit olanlar yani botunda acigi bu bu arada onlar ayrilsa ne gene 6-7 bin an cak aliyoruz

DARK3 bunu beğendi.
  4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Daha sonradan bütün amerika tabanlı serverların bileşeceği duyurulmuştu.

DARK3 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.