65 yetenek süresi hangi gün ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *-*B-o-S-s*-*ĎяЌ tarafından 28 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın admin forumda yapılan açıklama kristal paketleri ve 65 yetenek yapma imkanı 2 mayıs 12.00 de sona ericeği yazıyor ancak seafight ın facebook sayfasında 29 unda biticeği yazıyor. hangisi doğru ve geçerli olan ? ona göre yükleme yapıcam da.

2. forumda 65 yetenek 2 mayıs da biteceğini nereden okudunuz o yazıyı görmedim linkini paylaşır mısınız

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bize gelen bilgide 2 mayıs olarak belirtilmektedir. Tekrardan ilgili birime soracağım bakalım bize verilen bilgimi yanlış yoksa facebook sayfasınamı hatalı yazmışlar. Cevap gelince bu konuya yeniden yazacağım bu nedenle konuyu kapatmıyorum

4. 2 mayısa kadar degılse olması ıcın rica ediyorum ancak ay basında alısverıs yapabılecegım umarım bende faydalanabılırım teşekkürler.

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Forumda belirtildiği şekilde 02 Mayıs server saati ile 12:00'a kadar sürecektir. Facebookta yanlış yazılmış şuan oradakide düzeltildi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.