60 librelik top

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve **denizlerinfatihi** tarafından 19 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şuan satışta olan 60 librelik top kaç defa geliştirildi acaba bilgisi olan varmı

2. merhaba ben admin başkanına bir şey soracağım işin ticari yönumu önemli yoksa oyunda herkesin bir şekilde sürekli oynamasımı bir etkinlik oluyor yada bir elit gemiye sıkıyoruz adamlar toplanıp gelip batırıp gidiyorlar oyunun zevkini değil af edersiniz mokunu çıkarıyorlar böyle korsan oyunu olmaz bu verilen emeğin hırsızlığı olur o zaman etkinlik yaparken her lvl için ayrı etkinlik yapın herkes haritasında gücünün yettiği kadar sıkar şansına birşey düşer yada düşmez ben emeğimle geliştiriyoru m gemimi paramız yok diye umarım bu mesajı dikkate almamaalık yapmazsınız iyi akşamlar diliyorum....

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Satılan toplar geliştirilmiş şekilde değildir. Aldığınızda geliştirmesini siz kendiniz yapacaksınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.