5x Bol Çimen Topla Görevi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve MΛЯΞSΛŁ™ tarafından 7 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir görevde 5x bol çimen topla diyor fakat nerden temin edeceğimi bulamadım yardımcı olur musunuz acaba ?

2. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Görev ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?

Saygılarımla.

3. capt

capt User

pırıltı topla yada o npcyi ele geçir

4. Bol Çimen dediği NPC'mi göremedim haritalarda pekte :)

5. kardeşim görevin basit buzlu tırpanları ele geçirmen gerek öyle veriyor görev itemlerini

6. Deniyorum 4 tane kestim hiçbirinden vermedi sadece inci veriyor aklıma geldide dedim herhalde başka birşey yapmam lazım anlamadım gitti yahu :D

7. kardeşim bu görev dahil dğer görevlerini iptal et sadece bu görevi al öyle dene alırsın

8. İptal edicemde öbür 5 taneyi kesmek biraz zorluyor neyse tekrar alayım bakalım ne olacak :D

9. kargo toplamayı denedin mi

10. recvol

recvol User

bütün görevleri iptal edip bu görevi alıp npcleri ele geçirince verir görev itemlerini yanlızca bu görevin olması lazım görev yerinde

11. batırmak mesele değil ele geçirmede veriyor

12. Görevleri iptal edip tekrardan yaptım oldu arkadaşlar teşekkürler. Birde Karkinos görevi kaldı o kaça kaçta acaba bilgi verir misiniz ?

13. Selam,

Sorun çözüme kavuştuğuna göre konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.