54 yetenek puanı dagıtımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve cengiz tarafından 11 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. cengiz

cengiz User

54 yetenek puanım var daha cok vurmak ve daha ıyı kasılmak ıcın en ıyı sekılde nasıl dagıtabılırım yardımlarınızı beklıyorum . Yardım edenlere sımdıden tesekkur ederım.

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Daha açıklayıcı yazarsanız herkes fikrini belirtebilir. Daha çok vurmak derken
    • NPC'lere mi?
    • Rakip oyuncularamı?
    Kasılmak istiyorum derken
    • incimi kasmak istiyorsunuz?
    • Altın mı ?
    • Elit puan mı ?
    Ayrıca savaşan birimisiniz yoksa sadece kasılmayımı tercih ediyorsunuz? Bu özelliklerinizi bilmeden her kim nederse desin boşadır.

Beylerbeyi bunu beğendi.
  3. cengiz

cengiz User

suan npc lere cok vurmam yeter , elit puan ve tecrube puanı kasmak ıstıyorum.cogunlukla kasılmayı tercıh edıyorum gemım gelıstıkten sonra savasırım.

4. TEMEL YETENEKLER
    kritik isabet ve düşman tecrübesine 5 puan ver

OGOUN YOLU
    ogoun lütfu 5 puan
    simyacının bilgisi 5 puan

AGWE YOLU
    agwe kalkanı 5 puan
    agwenin görüşü 5 puan
    nişancının lütfu 5 puan

LEGBA YOLU
    şanslı el 5 puan
    elitlerin lütfu 5 puan

gelişene kadar bu sıralama seni fazlasıyla idare eder toplam 52 yetenek yapıo geri kalan 2 yide agwenin becerisine ver oldu bitti amiral topun varsa gemini onlarla fulle ayrıca seahawk varsa onda %10 elit puan taşı var oda yardımcı olacaktır

Son düzenlenen: 12 Kasım 2014
  5. -onur824-

-onur824- User

selam ,

sana başka konuya yazdığım bir link verecem oraya yazdım orda yazdığım herşey senin içinde geçerli.tekrar yazmakla uğraşmamak için bu linki veriyorum yanlış anlamayın.

işte link: https://board-tr.seafight.com/threads/20-000-kristal-ile-ne-yapilir.54483/

6. cengiz

cengiz User

EYW SAGOL