50 fps

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve alpago tarafından 27 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. alpago

alpago User

selam oyun neden max 50 fps bu arttırılabilirmi

2. fps artarsa kasmalar başlar sanırım ondan

3. fps artarsa kasmalar azalır yanlış bilgilendirmeyelim
    fps i nerden görebiliyorsunuz öğrenebilir miyim

4. alpago

alpago User

ayarlar grafik azami fps den max 50 yaparsın normal ayarlara girdiğinde gözükür fps

5. fps artarsa kasmalar şundan dolayı başlar senin internetin sağlam olabilir ama kötü interneti olanlar yüksek fpsde oynayamz.

6. fps bilgisayarın özellikleriyle ilgilidir. Sağlam bir bilgisayarınız varsa oynadığınız herhangi bir oyunda yüksek fps alırsınız yani oyun kasmaz.
    fps ile internetin hiç bir alakası yoktur internetin etki ettiği tek şey pingdir. Eğer pinginiz yüksek olursa haritada bir yere tıkladığınızda geminiz çok geç gider veya hiç gitmez. Bilgisayar üzerine okduğum için benimle bu konuda tartışmayın lütfen

7. +1 bu arkadaşın dediği doğrudur , fps nizi bilgisayarınızın performansı belirler , ekran kartı özellikle.

8. Vaybe benim bilmediğim neler varmış yıllardır oyun oynarım :)) ama bunları bilmiyordum bilgilenmiş oldum kolay gelsin teşekkürler

9. .Predator.

.Predator. Guest

cevaplar için teşekkürler.konu kapanmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.