50-51 arası sınav ya da görev

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve pegasus-aft tarafından 28 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. https://www.hizliresim.com/c94h9a8

Resimde gözüktüğü üzere 50-51 arası sınav ya da görev --her ne ise tabi ki-- istenilen 2 adet admiral var. Ben dün admirallerden birini yaptım ancak diğeri duruyor az önce baktığım da ise gitmiş. --görev günlük görev mi bilmiyorum--. Maalesef yabancı forumlardan başka şuana kadar Türkçe forumlar da her hangi bir açıklama yok.

Son düzenlenen: 28 Haziran 2023
  2. 20 tane Kıymıkodun Avcısı kesilcek ki Kıymıkkafa Savaş Ustası çıksın ve 30 tane Sarpodun Kaçkını kesilecek ki Kıymıkkafa İmhacısı çıkacak. Zaten çıkartması da son atışını yaparak batırması da zulüm. Oyunculara bunu yaparak acaba oyun yöneticileri zevk mi alıyor. Zaten hidradoğandan nefret iken bu yeni haritada ki sistemler yüzünden oynamak son derece sıkıntılı olmakta.

3. batırma yerine darbe görevi olursa daha güzel olur varsın 1.000.000.000 darbe yok etme olsun ama batırma çok sıkıntılı.

КОМДИĆĦί bunu beğendi.
  4. -LegenD-

-LegenD- User

Arkadaşlar ben neden bu derece acele ettiğinizi anlamış değilim. Şahsım adına gelen çevirileri ve diğer işleri yapmaktan oyuna girmedim bile. Çünkü acelem yok. İnanın daha bu görevler 50 defa değişir. Batır görevi darbe yok et olur. Darbe yok et batır olur. Henüz daha dün geldi. Lütfen acele etmeden keyfini çıkarta çıkarta yapın. Biliyorum herşey kusursuz olsun istiyorsunuz. Bende size katılıyorum. Fakat sizde takdir edersiniz ki, dağ büyüklüğüne göre kar kış alır.

5. tamam haklısın ancak yıllardır bir dünya sorun varken hala çözülmedi: Mesela scroll (kenar kaydırma çubuğu) sıkıntısı... vs sorunlar varken ve bunların çömzümü sağlanmadan neden inatla sürekli birşeyler çıkartılmakta. Mesela bildiğim kadarıyla hiç kimse 6.seviye Derebeyi topunu fullemediği halde yeni topların çıkartılmasına ne gerek var. Zaten Türkiye'den oynayan oyuncular için zaten son derece fahiş fiyat politikası yürütülmesine rağmen. Kaldı ki düzenleme olacak felan denmesine rağmen. Yahu yeni birşey getiriyorsun tamam da onu bi dene/denet fikir alışverişi al ondan sonra çıkart meydana. Oyun zaten git gide sıkıntılı ve ekonomik anlamda zorlaştırıldı. Önce ki paket fiyatları olsaydı eğer ben hesabı çoktan fullemiştim ama bu fiyatlarla kesinlikle eskisi gibi paket almıyorum artık. Eğer yağmacı market geldiği zaman en ucuzu ne ise onu alıp geçiyorum şuan en pahalı paketten 2 adet alırsam en az 1200 tl ödemek zorunda kalıyoruz resmen insanları soyuyorlar desem yeridir.
    Şimdi birileri çıkıp para harcamayın diyecek ama yabancı oyuncularla kesinlikle rekabet edemez olduk. Yahu 2 sene önce en azından savaşırken oyunun zevkini alıyorduk ama şimdi nerdeyse savaşmamak için uzak duruyoruz.

6. -LegenD-

-LegenD- User

Kazandığınız para sizin, keyif sizin. Kimse size harca ya da harcama diyemez. Burada öncelikle hemfikir olalım. Bende size katılıyorum paketler çok pahalı ve inanın ki bu konuda üst yönetim ile savaşımı veriyorum.

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 30 Haziran 2023
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.