5 yıllık oyuncuyum boyle rezalet gormedım ben

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kaptanmarmaris tarafından 22 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın admınım sıze bı lafım yok bastan yanlş anlasılma olmasın.
    tam 2 aydır ben bu oyuna gıremıyorum,daha 1 hafta once 200 tl yatırdım oyuna ınternetten gırdım ama ewden gıremıyorum.clıent surumunuz eskı hatası werıyor.
    flas player en guncel surum yukledım,depoyu bosalttım cerezlerı temzledm,chrome yı sıldım bastan yukledm,mozılla we yandex uzerınden grıs yaptm ama bı turlu oyuna gıremedım.ya bana dogru duzgun bırı cıksın su sorunu halletsın,yadabunca yıllık emeklerımı lanet okucam sılıp atcam.yeter artık bıktırdı bu oyun benı.bılgısayrcyada gtrdm bı sıkıntı yok dıo,nasıl ıs bu bana bırısı acıklamada bulunsun.bu oyun bıgpoınt sırketıne gectgnden berı agz tadıyla 1 gun oyun oynayamcakmym ben

2. admınım + bu sure ıcınde kacırdıgım etkınlıklerın zararını saymıyorum.bana bunu hesabını bırısı wermek zorunda.ben bunca yıl bu oyuna emek,para,zaman ayırdıysam bsyler ıcn ugrastıysam bu zararımında telafısının olmasını ıstıyorum,wallahı yeter artık.

3. Tam 1 saat 10 dakikadır oyuna bağlanmaya uğraşıyorum ama nafile.......

4. kardes bende su herkezdekı %21 de takılma sorunu yok ben uzun zamandır gıremıyorum.clıent surumunuz ne yazıkkı eskı hatası war.ne yaptıysam cozemedım,oyunu bırakcam bı cozul bulunmazsa,oyuna her grdgmde agzım yoruluyo artık laf sylemekten

5. kardeş bizdede %21 de kalma sorunu var ondan dolayı internet explorerdan giriyorum bide oyun bayadir bigpoint teydi ama 4 yıl öncesinde bu kadar sorun yaşamıyoduk sanırım oyunun programcıları değişti

6. Dostum internet cafe den girdiğine göre senin evdeki internette bir sorun var oyunun anasayfasına da giremiyorsan modeminde biri seafight ı banlamış olabilir girmesin diye bir ona bak. Yok ana sayfaya giriyorum deniz haritasını açıp oynayamıyorum diyorsan bir çok oyuncu için bu sorun şuan var ona bişi diyemiyeceğim ama eğer bilgisiyarını laptop ise veya masa üstü ise kasayı alıp bir bilgisayarcıya gidip oyuna girmeyi bir dene bakalım onun internetinde giriş yapabiliyor musun deneyimli biri tarafından hem kontrol ettirmiş olursun

7. eyw dostum sagol onerın ıcın.anasayfaya gırıyorum sıkıntı yok ama oyun penceresı acılmıyor bı turlu.bakalım son kez brkcam bılgısayarcıya ne yapcaksa yapsın,baktım olmuyor brkcam oyunu ytr artık ıllahlah etım

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

forumda konu açarken başllığınıza dikkat ediniz.

internet expoloreri deneyiniz sorun kalmıyor ya da azalıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.