5.seviye tamirci

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FíRê§pé³Ð[ÐîþLø]⋆53⋆ tarafından 21 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sandıktan 5. seviye tamirci çıkardım geçen hafta ve 2 gün vipliğim kala vip çektim lakin bügün yok yürüyen tamirci supportda diyorum süresi bitince gider diyor yahu viple alakalı değil mi bu durum sandıktan yürüyen çıkaran var mı ilgilenir mi bi

2. ●ђр●

●ђр● Guest

VIP süresince geminizde kalması lazım diye biliyorum evet. Aynı sorunu daha önce yaşayan bir arkadaşımız daha oldu şu konuda https://board-tr.seafight.com/threads/yuerueyen-tamirci.67374/page-2
    Aynı şekilde siz de marangozun çıktığına dair seyir defteri yazısını support a atarsanız gerekli işlemi yapacaklardır diye düşünüyorum.

3. Sandıktan çıkan 5. seviye tamirci vip olduğu zaman uzamıyormuş ne zamandır böyle yahu bu ozaman sandıktan çıkmasının anlamı ne daha önce böyle değildi yeni mi oldu sandıktan çıkan yürüyen o zaman çok mantıksızca oluyor bi anlam getiremedim

Merhaba,

Sandıktan çıkanlar süreli vıplıkle bağlantılı değil.

Saygılarımla,

Demircioglu

Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi

supportta böyle diyor anlamadım parayla çekilen ile sandıktan çıkan arasında niye fark var bigpatron acaba bi el atar mı duruma :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.