5. seviye tamirci

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 21 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu nasıl iştir ya daha 3 gün önce benden alınmıştı, sonra düzelttik dediler ama bugün yine 5. seviye tamircimi geri çekmişler. Bu olay benim başıma 2. kez geliyor ve artık usanmaya başladım. Benim gibi birçok oyuncu mağdur ve para verip de aldığımız 5. seviye tamircilerimizi geri istiyoruz...

2. :)) caner subborta yaz kardesim onlarsa ilgili birime iletirler ilgili birimde bi ara donus yapar sana cellaneme sakin ol benim 3 oldu gidisi :) eger 5 sewiye tamirci kodunu kullanmadiysan onu kullan gelirmissss

3. Onu tamirci varken boş yere kullandım 2 tane oldu ikiside gitti :) Zaten supporta yazıyorum otomatik cevap atıyorlar ha bire, çıkıp da bizleri bir düzgün bilgilendiren yok :(

4. Bos ver ya sikinti yapma bak bende 2022 ye kadar viplik ar gemimde durmuyorlar o kadar rom var meyve var ascim.briicni sinif yine durmuyorlar ah bi gelsin kamarama kapaticam onlari bakalim bi daha cikabileceklermi gemiden :))

5. Ama eminim sen meyve r.vermedin ondan kacti onlar :)) da benimkiler niye kacti hala anlamis degilim bak :)

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

sabırlı olun sorun iletildi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.