5.seviye tamirci

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☾☆νινα_ɛӄяєώ tarafından 14 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın beylerbeyi k.bkmayın bu konu hakkında çok konular açıldı ama herkezin beklediği 5.seviye tamirci marangoz daha dağıtılmadı oyuna güncelleme geldi sailmaker ekledini 1 gün geçmeden 7 günlük kodunu verdiniz şimdi sizden istediğim bu 5.seviye tamirci marangoz dağıtılacakmı dağıtılmıyacakmı seafight verdiği sözün arkasında duracakmı durmıcakmı bizde ona göre yolumuzu çizip o çizgide gidelim sizleride daha fazla rahatsız etmiyelim ...
    saygılarımla...
    νινα_ɛӄяєώ|Đ•Λ|

2. admirale

admirale User

5. seviye tamirci içinde bir kod hazırlanabilir 1 yıllık

1 yıllık derken kodun geçerliliği 1 yıl

☾☆νινα_ɛӄяєώ bunu beğendi.
  3. Agızdan çıkan söz namus gibidir.vermeyecek olsalar resmi açıklama yapmazlardı.En kısa sürede verilecegine inanıyorum kolay gelsin herkese

4. güzel kardeşim o dediğin namus olayı türklerde var yabancı ülkede öyle bi kavram yok ben seafightın türk ekibine lafım yok oyun yabancılara ait benim lafım ordakilere...
    inş bu sefer anlata bilmişimdir
    verilmiceksede bilelim demi

Suzukİ_İnazumA bunu beğendi.
  5. Arkadaşlar 5.seviye tamirci için daha önce satın almış oyuncularında tepkisi olduğu için büyük ihtimalle ertelenmiş gibi gözüküyor ama bu 5.seviye tamircinin verilmesi için yapacağnıız olumlu yazılar yönetime iletildiğini düşünüyorum en kısa sürede verileceğini umut ediyorum.

6. admirale

admirale User

en azından bir açıklama yapılmalıydı.

7. güzel söyledin herkezin tepkisi oldu ama arkadaşında dediği gibi açıklama yapılmalı herkez bunu bekliyor bende dağıtılacak diye 5. seviye tamirci marongozu almadım yerine vip-premium alacağım bundan dolayı açıklama bekliyorum

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu konuda açılan mesajlara verilen cevaplar sizin konunuz içinde geçerlidir. Bizim resmi bir açıklama olmadan herhangi bir şey yazma yetkimiz yoktur. Sabırlı olup beklemelisiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.