5. seviye tamirci

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆乂∂єнşєт-üℓ_ναнşєт乂☆ tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Korsanlar

Birçoğunuzun bildiği gibi seviye 5 tamirci vip olduğunuz halde hesabınızdan ayrılmaktaydı, şuan bu sorun düzeltildi. Telafi olarak bütün oyunculara 1 günlük seviye 5 tamirci vereceğiz. Seviye 5 tamircisi olmayıp vip olan oyuncular tamirciyi vip oldukları sürece hesaplarında tutabileceklerdir. Tamircinin hesaplara yüklenmesi mümkün olan en kısa süre içerisinde bu hafta yada önümüzdeki hafta içerisinde olacaktır.

Seafight Ekibiniz.

bir sorunu çözerken yeni bir sorun yarattınız. ben bu tamirciye 62 tl ödeyip aldım şimdi ise vipliği olan oyuncular viplik süresince bedava yararlanacak. benim 1200 gün vipliğim var ve 62 tl ödedim. vipliği olan para ödemeden alıyorsa benim verdiğim 62 tl ne olacak. bu sorunu da düşündünüz mü ?

[Extacy] bunu beğendi.
  2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu konuda gerekli cevaplar verildi forumda. Konu açmadan önce konu ile ilgili hali hazırda açılmış ve cevap verilmiş konulara bakınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.