5. Seviye Marangoz Gün Sorunu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Barbarossa_03 tarafından 2 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim yaklaşık 150 küsür gün 5lvl marangozum vardı ocak ayı ortalarında kontrol ettiğimde ama ayın 25'inde keskin kılıçlarım bitti ve tekrar yenilemedim, normal premium sürem ise şubat'ın 23'üne kadar normalde roket ustasının günü premium süresine göre veriliyor ama geçen gün baktığımda 5lvl marangozumun da aynı şekilde 26 gün olduğunu gördüm ve hemen hesabın incelenmesi için supporta yazdım verdikleri cevap ise: " Merhaba,

Marangoz zaten premium süresine bağlıdır. O ne zaman biterse o da o zaman biter. Herhangi bir sorun yok.

Saygılarımla,

Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi "

Şimdi ben zamanında keskin kılıçlar üyeliğim ve normal premiumum olmadan 5lvl marangozu nasıl kullanıyordum o zaman, hadi bunu geçtim neden markette para ile 5lvl marangoz satılıyor veya sandıklardan çıkıyor, hadi bunları da geçtim tanıdığım arkadaşların marangoz gün sayısı olduğu gibi dururken bana neden bu şekilde bir cevap verildi.
    Lütfen sizden ricam hesabın incelenip de ona göre bir cevap verilmesini istiyorum support ekibiyle iletişim halindeyseniz eğer lütfen ezbere konuşmamalarını söyler misiniz zira bazen komik bir durum ortaya çıkıyor görüldüğü gibi.

YOBAZ101 bunu beğendi.
  2. -LegenD-

-LegenD- User

Merhaba,

Hesabınız forum üzerinden incelenmez. Benim sizin hesabınıza girip bakma yetkim yok. Hesabınıza müdahale etme yetkim yok. Benim alanım forumdur. Sayın @Barbarossa_03 dolayısı ile hesabınızı anca destek ekibi inceler.

Saygılarımla.

YOBAZ101 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.