5 sene önceki hesaplarım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve belgegeçer1 tarafından 12 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar ben oyunu 2009-2010 gibi oynuyordum ama o dönem bazı hesaplara uzun süre girmeyince kayboluyordu 30 kişilik filom vardı ama şimdi doğru isim ve şifre girmeme rağmen onlara erişemiyorum bu neden oldu.2. olduysa şu önden de iyi olur 0 üyesi olan bütün filolar kapatılsın çünkü bazı simgeleri işgal ediyorlar ve bizde onları kullanamıyoruz :( Beykerbeyi bana bu konuda yardım edersen sevinirim filom halen duruyor hatta 17 üye gösteriyor geri erişimini kazanma imkanım var mı ?

yahoo! ve belgegeçer2 bunu beğendi.
  2. 1 yil girilmeyen hesaplara ulasim.ne yqxikki kapatiliyor ulasma gibi bi sansin yk yeni bi hesap ac vr yeniden basla kolay gelsin

3. o zaman kullanıcı sayısı 0 olan filolarda kapatılsında oyun biraz rahatlasın beylerbeyi lütfen bu isteğimizi oyun sahibi cml levente ilet kapatılsın 0 üyesi olan artık ulaşılmayan filolar biz de rahatlayalım siz de

yahoo! bunu beğendi.
  4. filolar kısmında bir temizlik şart mesela tr 1 de yüzlerce artık etkisiz girilmeyen hesapların filoları var yani artık onlara ulaşmak imkansız kapatılırsa bence o filolar bu oyun için çok büyük bir iyilik yapılır

yahoo! bunu beğendi.
  5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

doğru şifre ile giriş yapabilseydiniz açılırdı