Destek 5 LWL

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Κankalar*[~4~] tarafından 22 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

5 lwl altındaki haritalara ada getirilmeli ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. 5 lwl altındaki haritalardada ada olmalı ?

2. gereksiz bence 5 lvl'de kasamayız sonra? daha tasarımı olmayan bi dünya gemi var.
    yani ada yanında bi düşünsene admiral sinc var gitti 1000 inci :) zaten yeni map veya ona göre bişey gelecek diye duyum almıştım

Selen1453 bunu beğendi.
  3. normal adalar gibi olmaya bilir bu adalara üst lwl oyuncular müdahale edemeyedebilir programcılar tasarlarken bunları göz önünde bulundurucaklardır yeni başlayan oyuncular ada kavramınıda öğrene bilir oyunu erken bırakmazlar oyuna daha çok ilgi artabilir 5 lwl altındaki monoton oyun kavramı kalkabilir zaten 5 lwl altında kasılmak diye birşey yok etkinlikler ona göre deişebilir herşey olur bence ada olunca eylenceli olucağını düşünüyorum şuan 8 yeni harita ve server birleştirmesi de gelicekken fikir olarak 3/1 ve 3/4 haritasında özel tasarlanmış ada olabilir 5 lwl altındaki durgun oyunu canlatmak maksat acemi korumalarla daha eylenceli olucağını tahmin ediyorum :D:D

4. valla +6 harita üstündeki gibi bi cadoc 10k vuracaksa sıkıntılıda onu ayarlarsa seafight ekibi katılıyorum söylediğinize

5. şuan serverler birleşmiş yukarılar baya hareketli 5 lwl aşağısı aynı katılıyorum biraz hareketlilik gerek :)

6. TÜRK3R

TÜRK3R User

bence olmalı ancak bundan sadece max 10 level olan kişiler yararlanmalı

7. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

alt seviye güçsüz gemileri bence hiç düşünmüyosunuz. Eğer istediğin şey pazar indirimi ise güçlü rakiplerden alarak hakket

8. bencede olsun 14 lw altı adaları alabilsin üstü alamasın onların kasılma alanları olsun yok normal ada olursa artık düşük gemilerin var haline kasılmaları imkansız olur..

9. çok gereksiz bence yeni başlayan kişilerin gelişmesi dahada zor olur nedeni ada sahipleri o kişileri sıkıp kasılmalarını engelleyebilir şuanda bile kasılmak bu kadar zorken.

10. kuleler 1.5 k vursun en fazla bize zarari olmaz adayi gezeriz 3-4 dakka :)

11. dostum уαρмαѕαктα∂єяℓєя alt haritalarda hareket yok hiç olması lazım bence buna -10 lvl altı gemiler sıkabilsin filolarıyla yada daha mantıklısı 5 lvl ve altları sıksa adalara daha iyi olur...
    Sana hak veriyorum valla :)