5 lwl ve aşağısına 2 ADA

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve KÜRSAT24 tarafından 10 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KÜRSAT24

KÜRSAT24 User

5 lwl ve altındaki haritalardan herhangi 2 tanesine ada konulmalı bence

5 lwl altında ada olursa özellikleri
    -busefer kule sayısı düşebilir 12 yerine 8 veya 10
    -tek kulenin canı 3-5 miliyon darbe arası olabilir
    -kulelerin atışı düşebilir 2500-3000
    -5 lwl altı bu kulelere ateş edebilir veya 7-8 lwl

5 lwlin altında her haritada ada olmamalı 2 ada yeterli başlangıç için :D

biri 2/1 dieri 2/4 veya 3/1 3/4 şeklinde

yorumlarınızla konuyu desteklerseniz veya bu konuyla ilgili görüş önerilerinizi bildirirseniz sevinirim.

OSMANLI ve -_-BursalıKorsan-_- bunu beğendi.
  2. Çok mantıklı özenle düşünülmüş bence gayet makul güzel olabilir.

3. KÜRSAT24

KÜRSAT24 User

bu özelliklere ek olarak
    - yüksek lwldeki oyuncuların 5 lwl ve altı oyunculara ateş edememesi
    - ve yüksek lwl oyuncuların ada etrafına yaklaşamama bi tür kordinata gidememesi ada yakınlarında ada etrafına tıklayamamaları olabilir

-_-BursalıKorsan-_- bunu beğendi.
  4. KÜRSAT24

KÜRSAT24 User

bu konu üzerinde daha detaylı çalışmalar yapılırsa çok güzel birşey çıkıcağını düşünüyorum :D diyer oyuncu arkadaşlardanda yorumlar bekliyorum

5. KÜRSAT24

KÜRSAT24 User

geçmişte 2 lwl 3 lwl ve 4lwl haritalarında uygulanan PVE yöntemi oyuncular birbirine savaşamaması bu 2 adanın olacağı haritada uygulana bilir sadece 5 lwl ve altı oyuncuların bu pve ada haritasında birbirine sıkabileceği şeklinde olabilir bölelikle üst lwl oyuncuları 5 lwl altı oyunculara etki edemiyicek ve adalarada

OSMANLI bunu beğendi.
  6. arkadaşım. 15 lvl olarak sana katılıyorum. ama 5 lvl kalmayın. girin bulunduğunuz serverlardaki filolara. Team Speak kurun girin bir alyansa. kasın güçlenin. eğlence 5 lvl ve üstünde arkadaşlar. 5 lvl de kalmayın acemi koruması var diye 5 lvl durmanız. diğer oyunculara haksızlık. cünkü TR2 serverında özellikle yeni oyuncular aranmakta

7. uzuneşek

uzuneşek User

bence de yüksek leveller 5 ve altına ateş etmemeliler acemi koruması hemen bozuluyor zaten bu konuda bir adım atılsa ya da pv-e yapılsa daha iyi olur