5 LEVEL TAMİRCİ HEDİYESİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cαρтαiη✖ tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nerdeyse tüm yabancı forumlarında yakında 1 günlük 5 level tamirci hediye edileceği ve vip olan gemilerde viplik süresince gitmeyeceği yazıldı. şimdi burdsa şu soru akla geliyor para verip alanlar aptal mı ? cevap bekliyoruz adminler

2. bazen herşey o küçük beyninle düşündüğün gibi olmuyo kar amacı güden bi kuruluş bu seafight sattıgını sattı şimdide viplik satarak para kazancak 1 yıldır oynadıgını hiçemi sayıyon oynadın işte

3. SKULL senin beyninin büyük olmadı çok belli sandık acan bir gemide en az 4-5 yıllık viplik var.

4. zorlamı sattılar sıze marangozu almasaydın.

Suzukİ_İnazumA ve burmen bunu beğendi.
  5. deadleus mudur nedir ilk dp li tasarımı alanlar ne? ilk bokorlar %15 ti onları atanlar ne? oyunda ki her item tayfa tasarım bi yerden sonra değer kaybediyor bu yeni bişey değil ben bu oyunda gemimi 25 likle fulledim 55 lik çıktı fulledim 5. seviye yaptım amiralçıktı fulledim 30 luk çıktı fulledim amirali tekrar fulledim 30 lukları 5. seviye yaptım şuanda vuduları fullüyorum ee zamanında yapmayıp vuduyu mu bekleseydim yani :D :D geri kalmamak için herşeyi yapıyoruz alıyoruz yarın 6. seviye marangoz çıksa 4. seviye vudu tamircisi çıksa düşünmeden alacağız

XanTier bunu beğendi.
  6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

şikayetinizi supporta yazın forumda bu tarz konular açmayınız sadece bannlanmanıza sebebiyet verir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.