5. kilometre taşı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FUKARA*BABA* tarafından 30 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 5. Kilometre Taşı eklendikten sonra, Toplar için 130'a kadar Silah Yuvası ve Direkler için de 130'a kadar Genişleme Yuvası alabileceksiniz. Bu sistem, 10'a kadar geliştirerek İnci ve Kristal güvertelere dönüştürebileceğiniz mevcut mekaniğin yerini alacak. Şu anda her güverteye monte edebileceğiniz maksimum top sayısı 13 ve 130 yuva ile yine aynı maksimum miktara sahip olabileceksiniz. acaba sayın admin burada şimdiki gibi maksimum top sayısında mı kalacağız yoksa ekstra geliştirme olacak mı yuvalarda şimdi geliştirince güverteleri toplam 130 alıyor gemi güverteleri bu yuvaları geliştiricez mi 130 dan fazla alacakmı yuvalar

2. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Bence 10 tane guverte yerine 1 tane yuva olacak 130 topluk yeni baslayanlar icin yuva gelistirmesi yapilacak diye dusunuyorum sahsen

3. Bence inci güverteler normal yuva kristal güverteler seviyesine göre geliştirilmiş yuva olacak sadece ismi değişecek oyun ekranından yöneteceğiz.

4. Bencede aynen mevcut kalıp sadece güverte 5. Ve ya6 cısını krsitalleyecez değişen başka bişey olmaz diyorum tabi bu benim fikrim yoksa çoğu oyuncu daha yetenekleri yapamadı bunu yetkililer düşünmüştür :)))