% 5 ihtimali yalanı.. bla bla bla

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Askarbey tarafından 28 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Askarbey

Askarbey User

Admin tam 20 adet odeyseus kestik çıkmadı siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz % 5 çıkma ihtimali diyor % 100 yaptık çıkmadı ha bide diyeceksinizki çıkmıştır çıkmadı efendim global amerika2 de oynuyor şu saatelerde amerikalılar uyuyor sadece türkler kesiyor ..

2. biz 40 yaklaştık sabah beri burdayım hala çıkmadı lütfen düzeltin şu işi sayı koyun veya bişey yapın saat başı cıksın bişe olsun yani ışık tılsımındaki gibi 20 den gerye düşsün cıksın o zaman.

40 tane vurduk cıkmadı ama başka bi haritada yeni kestiler calipsoyu 2 tane vurdular tekrar cıktı hemen ayarsız orantı

3. %5 ihtimal var 100 tane de kesseniz ihtimal %5 dir 100 tane kesersin çıkmaz 1 tane kesersin çıkar tamamen şans ihtimal her zaman %5 20 tane kesince ihtimal değişmez

4. Askarbey

Askarbey User

hazar seniz ben matematik hocana çok saygı duyuyorum 20 adet odyseusun %5 % 100 olur tmm cahil cahil konuşma

5. Çok saçmaladılar bence %5 nedir ya %6 yapasaydınız bari :D

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bu tamamen şanstır. olasılıkla hesaplanmış bir sisteme müdahale edilmez.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.