5-10 TL lik VIP paketleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ßear tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sayın admin geçen etkinlikten bu yana sürekli sandık açıyorum bi defa çıkaramadım. sandıklarda vip varda bana mı olmayan sandıklar denk geliyor!!! ortalama günde 200 sandık açıyom...

2. Zaykocu

Zaykocu User

Hiç uğraşma dostum yazmakla gelcek şans işidir yazcak konuyu kapatacak ... Çıkmıyor diyoruz da dinleyen kim...

3. Ya anladık şansta bu kadarda olmaz hani yani 1500 sandık eder en az o da 1.5m inci eder... yani 1.5 m inciyede çıkaramayacaksak sandık açmanın anlamı ne? eskiden en fazla 200 sandıkta çıkıyordu bir tane bile olsa...

4. Zaykocu

Zaykocu User

Oyun paraya dökülüyor iyice , amaçları bu.

5. reşitbaba

reşitbaba User

arkadaşlar abarttığınızı düşünüyorum ben sandıklardan 1 seneden fazla viplik çıkardım bu şans işidir arkadaşlar 1000 sandıkda 6-10 ay arası çıkıyor genelde vip arttı ama vudu tamircisi bana çkmıyor eskiden o çıkardı şmdi çkmyor anladnz mı şans işidir

6. arkadaşım anladık şans işi de 1500 sandıkta bi viplik çıkmaz mı? bu kadar şanssızlık değil bence... çok az veya hiç denecek kadar az viplik çıkıyor...