5-10 TL lik VIP paketleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ßear tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ßear

ßear User

Vip lik paketleri pahalı oldugundan kımse almıyordur ama bu paketler

pazara sunulursa büyük bi sorun ortadan kalkar ve oyuncu sayısı artıcaktır diye

düşünüyorum iletirseniz memnun oluruz.

ZELFOREN-TR, MEZAMORTA ve Magic-Shoot bunu beğendi.
  2. %100 katılıyorum

3. -onur824-

-onur824- User

viplik paketleri pazara mı sunulsun?

:D oyun nasıl para kazanacak?pazara sunulmasını herkes ister bende isterim ama olmaz.söylediğin şey saçma.
    bunun yerine alış fiyatları düşürülebilir.

örneğin:altın vip paketi 70 tl'ye düşürülebilir.

4. ßear

ßear User

inci satınal bölümüne demek istemiştim sağlıklı düşünürseniz zaten pazara viplik koyulmaz kolay gelsin.
    Oyun zaten para kazanıcak bedava istemiyoruz 1-2 aylıp viplik 10 tl matematik yaparsanız yine aynı hesaba geliyor.

5. BIRAKTI

BIRAKTI User

evet bir çok arkadaşımız ögrenci nereden bulup yatırsın o kadar parayı aylık ve 3 aylık vıp paketleri satışa sunulabilir mantıklı benim 8 yıl var vıpliğim ama olmyanda alsınki oyunun ve savaşın tadı çıksın dakikalarca tamir için ugraşmasın oyuncular!!!

MEZAMORTA bunu beğendi.
  6. MEZAMORTA

MEZAMORTA User

katılıyorum ucuz viplikler bencede çıkmalı...

7. -onur824-

-onur824- User

şimdi anladım dediğin kesinlikle olmalı.

8. bence bunu yetkililere iletmeliler modlar

9. ßear

ßear User

Fikir bizden 1 yorum yapmak sizden kolay gelsin.

10. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

viplik oyundaki sandiklardan cikmaktadir sandik toplayarak viplik cikartabilirsiniz.

11. adminim haklısınız ama kaç sandıkta çıkacağı belli olmuyor bazen 200 sandıkta çıktığı bile oluyor bence sandıklardaki viplik yine dursun. ama daha kısa süreli mesela aylık viplikler çıkartılmalı. iletirseniz seviniriz.
    iyi görevler :)

12. ali

ali User

1 aydırlı sandık sandık açıyorum bir defa viplik çıktı... sandıklarda çok az miktarda var ve buda ihtiyacımızı karşılamıyor... o yüzden bende katılıyorum arkadaşlara....

13. -onur824-

-onur824- User

selam ,

hiçbir zaman bana sandıktan viplik çıkmadı.

14. bana yaklaşık 1000 sandıktan sonra da olsa çıktı adamların söylediği doğru çıkıyor ama yılda bir defa falan yani...

15. 3 aylık viplik 15 lira olan bi paket çıksa bende çekerim hep ama 1 çekimlik olmasın oyunu oynayan büyük çoğunluk öğrenci arkadaşlarımız hem onlar için hemde oyuna fazla para yatırmak istemeyenler için ideal bir durum olur

16. son bir haftada 300 den fazla sandık açtım bir viplik çıkaramadım demek ki bize denk gelmiyor admin? yada çok az denecek kadar az vardır!!!

17. Viplik paketi adı üstünde pazara sunulsa bi ayrıcalığı olmaz

18. İyi güzel hoşda sandıklardan ççıksın bari adminler çıkıyor dediler her gün 200-300 sandık açıyom hiç mi viplik çıkmaz....