+49 HIZ TOPAZ TAŞI OLAN TASARIM ÇIKSIN

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●вαşтαя∂α-ιнüмâуûη● tarafından 1 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SAYIN ADMİN +49 HIZ VEREN TASARIM ÖZEL TAŞLARI OLAN TASARIMLAR ÇIKSIN ARTIK LÜTFEN DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ

2. Aynen çıkarsa çok iyi olur :)

3. yani gemimiz sağlam patlayan ile 55 bin kritik atıyorum hız yok gemide olmuyor bekliyoz

4. geçen sene 15 temmuzda Calypso çıkmışdı o etkinlikde hız tasarımı wardı. belki tekrar çıkar...

5. var zaten,, satın alma bölümün de gemilere bakın,, --ZAPATA-- +49 lapis lazuli hız taşı var,,

6. etkinlik olarak anımsadım... doğru diyon kardeşim...:)

7. para vermek istemiiyoruz biliyorum olduğunu

8. Aynen bencede etkinliklerde gemilere özel taş olsun hız taşı zırh pilaka NPC te fazla vurma gibi taşlar her etkinlik yeni ve özel taşlar oyuncuyu düşünün biraz sonuçta herkesin parası yokki alsın çoğu oyuncu öğrenci umarım oyuncunun karına yönelik taşlar çıkar hem 14 lük değil 15 ilk taş koyun etkinlik gemilerine 18 ilk taşları nasıl yapcaz anlamadım neyse kolay gelsin benden sadece fikir...

9. özkantr

özkantr User

gecen calıpsoda cıkmıstı ondan once temmuz ayındada da cıkmıstı ben aldım siz de bekleyın cıkar inş