+49 hız taşı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kingSo tarafından 25 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kingSo

kingSo User

+49 hız veren bu özel taş hangi etkinlik gemilerinde bulunuyor ? Telemachusu biliyorum etkınlıkte karaborsayo gelmişti yine böyle etkinliğe gelen hız taşlı gemiler var mı ?

2. MAPAVRILI

MAPAVRILI User

yanlış hatırlamıyosam gelgit avcısında vardı

kingSo bunu beğendi.
  3. ●ђр●

●ђр● Guest

Ama sonuçta bir sey farketmez yani daha gelir mi ne zaman gelir bilinmez.

kingSo bunu beğendi.
  4. ●ђр●

●ђр● Guest

Gelgit avcısı bokor tasarımı ama :)

kingSo bunu beğendi.
  5. kingSo

kingSo User

atıyorum mesela geçen sene telemachus yılbaşı etkinliğinde gelmişti bu sene ki yılbaşı etkınlıgındede telemachus olcak gibi bir yorum yapılaz mı ? :D

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Hayır yapılamaz geleceği nereden görebiliriz nasıl yapabiliriz bu yorumu :)

kingSo ve Serkan~Soare[*] bunu beğendi.
  7. kingSo

kingSo User

sürekli etkinlikler tekrar ediliyor ve her sene 2 yeni pet 2 yenı tasarım diğer 2 pet ve 2 tasarımda önceki senenin tasarımı oluyor die bir gözlem yapmıştım :D

8. +49 taşı keseden de çıkıyor bana çıkmıştı bedava vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam

kingSo bunu beğendi.
  9. kingSo

kingSo User

alıcaktım keseyi modumuz biraz düşük ihtimal diyince vazgeçtim :D

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Bazı etkinliklerde oluyor. Şimdi mesela senelerdir süregelen kış etkinliginde önceki etkinlige ait tasarımları beklemeniz normal. Ama kesin bir şey belirtemezsiniz. Lakin telemachus u beklemeniz normal de değil :D

kingSo bunu beğendi.
  11. kingSo

kingSo User

+1 yelken kalesini açtım 53 hız çok iyi geldi , telemachusun geleceğinin garantiside yok alıyorum ben keseyi :D

12. inş çıkar hadi bakalım

kingSo bunu beğendi.
  13. ●ђр●

●ђр● Guest

Evet yelken yeri iyidir, aslında ne kadar çok hız o kadar iyidir nerden geldiğinin önemi yok. Kese alıp almamak sizin kararınız, ben yeterince bir miktar açtığım için iyi biliyorum o bahsettiğim 'düşük' şansı :D Umarim siz çıkartırsınız.

kingSo bunu beğendi.
  14. kingSo

kingSo User

80 hız taşı çıktı ama sanırım canımın belli bir yüzdenin altında olması lazım

15. ●ђр●

●ђр● Guest

%50 altında olması lazım dp nizin. Kaç kesede çıktı?

kingSo bunu beğendi.
  16. kingSo

kingSo User

1 kese aldım , seafightı takasa davet edıyorum 80 hız verıcem size siz bana 49 gayet karlı değil mi ? :d

●ђр● bunu beğendi.
  17. ●ђр●

●ђр● Guest

Şansa bak 1 kesede özel taş :) Ama işte oyunda o kadar özel taş var ki siz o şansı tutturup özel taş çıkarsanız da çıkanın ne olacağı aşikar. Elimde fazladan özel taşlar var mesela aynısı çıktı hep ama bir istediğim taş gelmedi :) zor ya..

kingSo bunu beğendi.
  18. ●ђр●

●ђр● Guest

Takası unutun :D

kingSo bunu beğendi.
  19. kingSo

kingSo User

Sandıktan çıkan keselerde +49 hız taşını alma şansım var mı ?

20. ●ђр●

●ђр● Guest

Malesef yok sadece imparatorda var o şans. O da çıkarsa çıkan bir 16. seviye taşın yerine geliyor özel taş.

kingSo bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.